Microblading işleminden sonra hangi krem kullanılır?

İçindekiler:

  1. Microblading işleminden sonra hangi krem kullanılır?
  2. Kaş kontürü sonrası vazelin sürülür mü?
  3. Kaş küsmesi geçer mi?
  4. Kas konturu rengi nasil acilir?

Microblading işleminden sonra hangi krem kullanılır?

Microblading sonrası vazelin kullanılabilir ancak işlemi yapan uzmana mutlaka danışmak gerekir. Uzmanımız eğer kullanabileceğinizi söylüyorsa nemlendirici olarak vazelini tercih edebilirsiniz.

Kaş kontürü sonrası vazelin sürülür mü?

İşlemden sonra özellikle ilk bir hafta kaşlarınızın su ile temasından kaçınmanız önemlidir. Henüz cildinizin üzerine yeni uygulanmış olan renk pigmentlerinin su ile teması işlemin kalitesini ve süresini olumsuz etkileyebilir. İlk bir haftalık süre içerisinde kaşlarınıza sadece vazelin veya balmumu uygulamanız gerekir.

Kaş küsmesi geçer mi?

Ekilen Kaşlar Küser mi Hayır enseden alınacak kökler alıngan olmayanlar arasından seçildiği için küsmez 🙂 ensedeki saçlar dökülmediği sürece onlar da kalıcıdır. Çözüm kalıcı bir çözümdür, diğer kaşlar dökülse bile ekilen kaşlar dökülmeden ömür boyu kalır, bu özelliği sebebiyle kalıcı makyajdan çok üstün bir tedavidir.

Kas konturu rengi nasil acilir?

Karbonat ve limonu karıştırın ve kaşlarınıza sürün. Özellikle güneşli havalarda sürün ve 50-60 dakika bekleyin ve ardından yıkayın. Macun kıvamına getirdikten sonra kaş fırçası ya da diş fırçası ile kaşlarınıza sürün ve 10 dakika sonra durulayın.