Vajinadan neden Kaka gelir?

İçindekiler:

  1. Vajinadan neden Kaka gelir?
  2. Fistül kaç yaşında olur?
  3. Bağırsaktaki gaz vajinadan çıkar mı?
  4. Komplike Perianal fistül nedir?

Vajinadan neden Kaka gelir?

En sık olarak idrar yolları ile vajina arasında görülür ve anormal bağlantı nedeniyle vajinadan dışkı ve idrar sızıntısına neden olabilir. İdrar yollarında çok sayıda fistül türü görülebilir. Vezikovajinal fistül: Vajina ve mesane arasında görülür. Kadınlarda en sık görülen idrar yolu fistülü türüdür.

Fistül kaç yaşında olur?

Perianal fistüller daha çok 20-60 yaş arasında görülür ve erkeklerde kadınlara göre 2 kat daha sıktır. Tanı için genellikle anal muayene yeterlidir.

Bağırsaktaki gaz vajinadan çıkar mı?

Vajinal gaz çıkartma ve gaz çıkarma aynı şey değildir. Vajinal gaz çıkarma sadece havanın vajinadan dışarı salınmasıdır fakat gaz çıkarmayla aynı sesi çıkartır. Vajinadan gaz çıkma olayı cinsel ilişki esnasında görülen normal bir durumdur.

Komplike Perianal fistül nedir?

Komplike fistüller; sebepleri ve sonuçları yönünden zorlukları olan iltihap kanallarıdır. Bunların çoğu basit bir anal bez enfeksiyonundan çok, üst üste yaşanmış apseler, travmalar, Crohn hastalığı, kanser veya radyasyon gibi çetrefilli sebeplere bağlı gelişebilir. İltihap kanalı derin, dallı veya kıvrımlı olabilir.