Otomatik vites D3 ne demek?

İçindekiler:

  1. Otomatik vites D3 ne demek?
  2. Otomatik viteslerde m ne demek?
  3. Arabada D1 ne demek?
  4. Arabada D2 ne demek?
  5. Otomatik arabada 2 ve L ne demek?
  6. Araçlarda D2 ne demek?
  7. Otomatik arabada 2 ne demek?

Otomatik vites D3 ne demek?

İleri gitmek için kullanılan vitestir. Bu pozisyonda vitesler, aracın hızına göre, en düşük vites ile en yüksek vites aralığında otomatik olarak değişir. ( D3 veya 3 ) : Drive / Sürüş. İleri gitmek için kullanılan vitestir.

Otomatik viteslerde m ne demek?

Manuel vites değiştirme modu - M.

Arabada D1 ne demek?

L : Her araçta bulunmaz fakat genel işlevi rampa yukarı çıkarken araca daha farklı güç vermesi için tasarlanmış bir otomatik vites modudur. D1 ve 1 : Aracı 1. viteste gitmeye zorlar. Motor kompresörü gerektiği durumlarda, yokuş inerken yada karlı havalarda yavaşlamak için kullanılabilir.

Arabada D2 ne demek?

D2 belgesi, şehir içinde taşımacılık görevini gerçekleştirmek isteyen gerçek ve tüzel kişilere verilmektedir. D2 yetki belgesiyle birlikte 'Arızi' olarak adlandırılan, belirli zaman tarifesine uymaksızın seferler düzenlenebilmektedir.

Otomatik arabada 2 ve L ne demek?

Ne kadar hızlanırsanız hızlanın vitesi değiştirmeyecektir. L ya da 1 aynı işlevi görür ve L olan viteste 1 rakamı bulunmaz. 2:Bu mod vites sınırını 2 olarak belirler. Bu modda da kalkış yapabilirsiniz.

Araçlarda D2 ne demek?

D2, ticari amaçla otobüs ile yolcu taşımacılığı yapmak isteyen işletmelere verilen yetki belgelerinin bir türünün ismidir. ... Spesifik olarak D2 yetki belgesi, yurt içinde tarifesiz olarak bir noktadan bir noktaya belirli bir grup yolcunun otobüs ile taşınması amacı ile alınan belge türüdür.

Otomatik arabada 2 ne demek?

2: Bu mod vites sınırını 2 olarak belirler. Bu modda da kalkış yapabilirsiniz. 1.viteste kalkar ancak 2.vitesi geçemezsiniz.