Mafia 3 oyunu kaç gb?

İçindekiler:

  1. Mafia 3 oyunu kaç gb?
  2. Mafia 3 Definitive Edition kac gb?
  3. Mafia 3 hikayesi gerçek mi?
  4. Mafia 3 alınır mı?
  5. Lincoln Clay kimdir?
  6. Tommy Angelo kimdir?
  7. Max Payne 3 kaç gb yer kaplıyor?

Mafia 3 oyunu kaç gb?

AMD Ekran Kartı: Radeon R9 290X. Nvidia Ekran Kartı: GeForce GTX 780 veya GeForce GTX 1060. Ekran Kartı Belleği: 4GB. Gereken Depolama Alanı: 50GB.

Mafia 3 Definitive Edition kac gb?

Bellek: 6 GB RAM. Ekran Kartı: 2GB of Video Memory & NVIDIA GeForce GTX 660, AMD Radeon HD7870. Depolama: 50 GB kullanılabilir alan.

Mafia 3 hikayesi gerçek mi?

Mafia III Hangar 13 tarafından geliştirilmiş, 2K Games tarafından yayımlanmış aksiyon-macera türünde bir video oyunu. ... Mafia serisinin üçüncü oyunu olan Mafia III, 1968 yılında, New Orleans'ın kurgusal hali olan New Bordeaux şehrinde geçer ve Lincoln Clay'in hikâyesini ele alır.

Mafia 3 alınır mı?

Mafia 3 iyi bir oyun. Ancak sadece iyi, başka hiçbir niteliğe sahip değil. Kesinlikle fiyatını hak eden bir oyun olmadığını da eklemem gerekiyor. Araba sürüş mekanikleri çok yavan, şehir çok cansız, grafikler 2014'ten kalma gibi, görevler çok sıkıcı ve birbirini tekrar ediyor.

Lincoln Clay kimdir?

mafia 3 oyununun ana karakteridir. vietnam savaşı gazisidir. ekibi ile birlikte marcano ailesini bitirmeye çalışmaktadır. zenci-beyaz melezi bir karakterdir. annesi ufakken onu terk etmiştir. aradığı aile maneviyatını bulmak için amerikan ordusuna girmişti.

Tommy Angelo kimdir?

Thomas "Tommy" Angelo (-):Oyunun ana karakteri. Önceleri taksi şoförüyken mafia içine girmiş ve kısa zamanda saygıdeğer bir mafia adamı olmuştur.

Max Payne 3 kaç gb yer kaplıyor?

Max Payne 3 sistem gereksinimlerini ve minimum pc özellikleri açıklanırken Rockstar Games, oyunun 35 GB'lık yer kaplayacağını duyurmuştu.