Silaj makinası kaç para?

İçindekiler:

  1. Silaj makinası kaç para?
  2. Silaj makinesi nedir?
  3. Mısır silaj makinası nedir?
  4. Çift sıra silaj makinesi kaç beygir?
  5. Sıra Bağımsız silaj Makinesi kaç beygir?
  6. 3 sıra silaj makinesi kaç beygir?
  7. Silaj makinesi nedir ne işe yarar?
  8. Silaj ne demektir anlamı?
  9. Silajın nedir?
  10. Sıra bağımsız silaj makinesi nedir?
  11. Silaj Makinesi kaç beygir?
  12. Mısır Silajına ne katılır?
  13. Silaj hangi dil?
  14. Silaj nedir ne işe yarar?
  15. 1 dönüm araziden ne kadar mısır silajı çıkar?
  16. Sıra bağımsız silaj makinası kaç beygir?

Silaj makinası kaç para?

Mısır Silaj Makinesi Fiyatları
Modelİlan BaşlığıFiyat
Tarım & İş Makineleri Mısır Silaj MakinesiTALAY TİCARET`TEN SIFIR ÖZBUDAK SIRA BAĞIMSIZ SLAJ MAKİNASI80.000 TL
Tarım & İş Makineleri Mısır Silaj MakinesiTALAY TİCARET`TEN SIFIR ÖZBUDAK TEK SIRA SLAJ MAKİNASI28.000 TL
11 satır daha

Silaj makinesi nedir?

Silaj makinası, silaj yapılmak üzere namlu haline getirilmiş yeşil yemleri toplayarak kıyan veya biçilmemiş yeşil yem bitkilerini biçen, parçalayan ve üfleyerek bir araca dolduran kendi yürür veya traktörle kullanılan makinadır. Silaj makinaları aşağıdaki gibi sınıflandırılabilir.

Mısır silaj makinası nedir?

Türkay Mısır Slaj Makinası, hareketini doğrudan traktör kuyruk milinden alarak çalışan, düşük güç ve yakıt tüketimi ile traktörü yormadan uzun yıllar sorunsuz çalışan, ekonomik bir makinadır. Silaj boyu bir cıvata yardımıyla ayarlanabilen parçalama plakası yardımıyla belirlenir. ...

Çift sıra silaj makinesi kaç beygir?

Çift Sıra Bağımsız Silaj Makinesi ÇELİKEL 75 Beygir New Holland - YouTube.

Sıra Bağımsız silaj Makinesi kaç beygir?

Çünkü ÖZBUDAK sıra bağımsız silaj makinaları traktörün markası ne olursa olsun 70 beygir güç ile çok rahat bir biçimde silaj yapabilmektedir.

3 sıra silaj makinesi kaç beygir?

Üç sıralı mısır silaj makinesi 2,2 metre genişliğindeki kesici ve besleyici tambur sayesinde sıraya ekilmiş mısırda 3 sıra birden hasat edebilmektedir....More videos on YouTube.
ÇALIŞMA SIRA SAYISI3
PTO DEVRİ (rpm)1000
GÜÇ GEREKSİNİMİ (kW/hp)115/150
PARÇALAMA BOYUTU (mm)4,3/8,6/12
KESİCİ BIÇAK SAYISI12
9 satır daha

Silaj makinesi nedir ne işe yarar?

Ot slaj makinası Yeşil yem bitkisi olarak isimlendirilen mısır, sorgum darısı ve diğer tahılların yeşil kısımlarının slaj haline getirilmesi maksadı ile kullanılan ve bir traktör aracılığı ile arazilere taşınan ve gücünü bu traktörlerden alan tarım makineleri ot slaj makinesi olarak ifade edilir.

Silaj ne demektir anlamı?

Silaj, sığır, koyun ve keçi gibi gevişgetiren memeli hayvanların yem ihtiyacını karşılayan ve silolarda saklanan yüksek nem içeren fermente edilmiş yemlerdir.

Silajın nedir?

Silaj, sığır, koyun ve keçi gibi gevişgetiren memeli hayvanların yem ihtiyacını karşılayan ve silolarda saklanan yüksek nem içeren fermente edilmiş yemlerdir.

Sıra bağımsız silaj makinesi nedir?

| BIGDRUM 1250 | Sıra bağımsız mısır silaj makinesi Bigdrum 1250, kesici ve besleyici tamburlar mısırları keserek besleyici üniteye iletmektedir. ... Besleyici ünite, üzerinde parçalayıcı bıçaklar olan fanı doğru açıda besleyerek en iyi kalitede parçalanmayı sağlar.

Silaj Makinesi kaç beygir?

Küçük ve orta ölçekli işletmelerin pro- fesyonel çözümü CHALLENGER I, 40 hp gibi düşük bir güç gereksinimi ile saatte 1500 m2'ye kadar silaj yapabilmektedir.

Mısır Silajına ne katılır?

Mısır silajına melas katılmasının ise bir yararı yoktur. Arpa, buğday, yulaf, sorgum ve mısır gibi tahıl daneleri kırılarak veya ezilerek 1 ton silajlık materyale 50-100 kg hesabıyla katılır. Peynir suyu tozu, bir ton silaj için 10- 20 kg, melaslı kuru pancar posası da bir ton silaja 25-50 kg hesabıyla katılabilir.

Silaj hangi dil?

Silaj, Fransızca dilinden Türkçe'mize geçmiştir.

Silaj nedir ne işe yarar?

Silaj, suca zengin yemlerin havasız bir ortamda süt asidi bakterilerinin etkisiyle fermantasyona uğratılması (ekşitilmesi) sonucu elde edilen bir yemdir. Silaj kısaca hayvan turşusu olarak da tanımlanır.

1 dönüm araziden ne kadar mısır silajı çıkar?

Dönümde 9 ile 10 ton arası silajlık mısır alıyorduk. Hasat yaptığımız yerlerde gördük ki bu yıl dönümde 13-14 tonu yakaladık.

Sıra bağımsız silaj makinası kaç beygir?

Çünkü ÖZBUDAK sıra bağımsız silaj makinaları traktörün markası ne olursa olsun 70 beygir güç ile çok rahat bir biçimde silaj yapabilmektedir.