Aile gelir belgesi nasıl alınır e-Devlet?

İçindekiler:

  1. Aile gelir belgesi nasıl alınır e-Devlet?
  2. Gelir durumu belgesi nasıl alınır?
  3. Kira gelir belgesi nereden alınır?
  4. Çalışan gelir belgesi nereden alınır?

Aile gelir belgesi nasıl alınır e-Devlet?

- E-devlet sistemine giriş yaptıktan sonra kurumlar kısmından Maliye Bakanlığı'nı seçmeniz gerekir. - Açılan sayfada e-bordo yazarak aile gelir belgesine ulaşabilirsiniz. Bu belgede gelir bilgileriniz yer almaktadır. Aile gelir belgesini isteyen herkes rahatlıkla alabilir.

Gelir durumu belgesi nasıl alınır?

Çalıştığımız kurum ve kuruluşa göre bu belgeyi temin edebiliriz. SGK'ya bağlı olarak çalışan bir kişi aile gelir belgesini iş yerlerinden alabilirler. Kamuda çalışan bir kişi aile gelir belgesini Muhasebat Genel Müdürlüğü tarafından alabilirler. Bunu E-Devlet e-bordro ile alabilirsiniz.

Kira gelir belgesi nereden alınır?

Gelir belgesi, kişinin mal varlığını değil aylık olarak kazancını beyan eden bir belgedir. Gelir Belgesi Nereden Alınır? SGK çalışanı olmayan kişiler, gelir belgelerini www.turkiye.gov.tr adresinden alabilmektedir. Burada e-Devlet sistemine bağlı olan bordro sistemi aracılığıyla gelir belgesi rahatlıkla alabilmektedir.

Çalışan gelir belgesi nereden alınır?

SGK'ya bağlı olarak çalışan bir kişi aile gelir belgesini iş yerlerinden alabilirler. Kamuda çalışan bir kişi aile gelir belgesini Muhasebat Genel Müdürlüğü tarafından alabilirler. Bunu E-Devlet e-bordro ile alabilirsiniz.