Kabak Koyu hangi ilde?

İçindekiler:

  1. Kabak Koyu hangi ilde?
  2. Izmir kabak koyu nasıl gidilir?
  3. Egede Kabak Koyu nerede?
  4. Kabak Koyu ücretli mi?
  5. Kabak Lagos neresi?
  6. Aladere şelalesi nasıl gidilir?
  7. Kabak Koyu ile Kelebekler Vadisi aynı yer mi?
  8. Ölüdeniz Kabak arası kaç km?
  9. Fethiyeden Kabaga nasil gidilir?
  10. Kabak Koyu şelale nasıl gidilir?
  11. Dalamandan Kabak koyuna nasıl gidilir?

Kabak Koyu hangi ilde?

Kabak Koyu, Muğla kentimizin Fethiye ilçesinde bulunmakta olup yalnız takılmak isteyenler ve muhteşem doğayı sevenlerin gözde yerlerinden birisidir.

Izmir kabak koyu nasıl gidilir?

Türkiye'nin neresinden geliyorsanız gelin Kabak Koyu için en rahat ulaşım Fethiye'den geçer. Eğer otobüsle gelirseniz Fethiye otogarda inip direk Faralya kabak dolmuşlarına binebilirsiniz. Şayet kendi aracınızla veya otostopla geçmek isterseniz ilk durağınız Ölüdeniz olmalı.

Egede Kabak Koyu nerede?

Kabak Koyu Genel Bilgileri Koy, Fethiye'nin güneyinde bulunan Faralya köyü içerisinde bulunur. Faralya Köyünün Fethiye'ye uzaklığı yaklaşık 8 kilometredir. Köy denize meyilli bir yamaç üzerinde bulunur ve kızılçam ormanları ile kaplıdır.

Kabak Koyu ücretli mi?

Kabak Koyu yaklaşık olarak 200 metre uzunluğunda küçük bir kumsaldır. Bölgede sit alanı olduğu için herhangi bir tesis de bulunmuyor. Kabak Koyu'na ise giriş ücretsizdir.

Kabak Lagos neresi?

Kabak Koyu Genel Bilgiler / Rehber Fethiye Ölüdeniz'in 16 kilometre doğusunda bulunan Faralya Köyü çevresinde birçok saklı cennet barındırıyor. Bunlardan birisi de denize meyilli bir yamaçta, kızıl çam ormanları içinde Kabak Koyu (Gemile Koyu) Vadisi'dir.

Aladere şelalesi nasıl gidilir?

Aladere Şelalelerine gitmek için önce Kabak'a gitmeniz gerekmektedir. Buraya toplu taşıma veya hususi araç ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Toplu taşıma ile gelmek isteyenler Fethiye merkezden kalkan dolmuşlar ile öncelikle Faralya Köyüne gelecekler. Bu yolculuk yaklaşık 1 saat sürüyor.

Kabak Koyu ile Kelebekler Vadisi aynı yer mi?

Kabak koyu, Ölüdeniz'e 17 km, Fethiye'ye 33 km, Kelebekler Vadisi'ne 4 km uzaklıkta yer alıyor. Faralya Köyü'nden (Uzunyurt) yaklaşık olarak 30 dakikalık bir yürüyüşle bölgeye ulaşılabiliyor.

Ölüdeniz Kabak arası kaç km?

Dalaman Kabak Koyu Transfer Hakkınızda bilmeniz gerekenler. Bölge tatil beldeleri içerisinde belki de en çok merak edilen yerlerden birisi olan Faralya kabak koyu: konumu itibariyle Muğla'ın Fethiye ilçesine bağlı olan Ölüdenizdedir. Ölüdeniz kabak koyu arası 25 dk yaklaşık mesafe olarak ise 15 km dir.

Fethiyeden Kabaga nasil gidilir?

Fethiye'den Kabak Koyu'na ulaşım için Faralya minibüslerini kullanmalısınız. Yolculuk Fethiye'den yaklaşık 1 saat 15 dakika sürüyor ve fiyatı 7,5TL. Bilmeyenler için minibüsler, koya, denize kadar gitmiyor. Kabak Koyu'nun tepesine, ana yolun sonuna kadar gidiyor.

Kabak Koyu şelale nasıl gidilir?

Toplu taşıma ile gelmek isteyenler Fethiye merkezden kalkan dolmuşlar ile öncelikle Faralya Köyüne gelecekler. Bu yolculuk yaklaşık 1 saat sürüyor. Köyden Koya ulaşım ise yürüyerek ya da traktöre benzer araçlar ile sağlanmaktadır. Faralya Köyü'nden Kabak Koyu'na 24 saat çalışan dolmuşlar bulunmaktadır.

Dalamandan Kabak koyuna nasıl gidilir?

Öncelikle Dalaman Havailmanı'ndan Kabak Koyu'na ulaşmak istiyorsanız havalimanındaki Havaş'ları kullanarak Fethiye'ye gelmeniz gereikyor. Fethiye'den Kabak Koyu'na ulaşım için Faralya minibüslerini kullanmalısınız. Yolculuk Fethiye'den yaklaşık 1 saat 15 dakika sürüyor ve fiyatı 7,5TL.