D-smart aylık ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. D-smart aylık ücreti ne kadar?
  2. D-Smart Dış Kurulum ücreti ne kadar?
  3. D-smart nasıl üye olunur?
  4. D Smart'ta Netflix var mı?
  5. D-Smart GO paralı mı?
  6. Digiturk'te Spor Smart var mı?

D-smart aylık ücreti ne kadar?

264 TL D-SmartNet aktivasyon bedeli kampanya kapsamında hediyedir. Yalın internet istenmesi durumunda aylık ücreti 15 TL yerine 7 TL'dir ve yukarıdaki fiyatlara dahildir.

D-Smart Dış Kurulum ücreti ne kadar?

Yeni yalın internet aboneliklerde 150 TL değerindeki yerinde kurulum hizmeti taahhüt kapsamında ücretsiz olarak sunulmaktadır. D-Smart uydu alıcısı, smart kart ve modemin mülkiyeti süresiz olarak D-Smart'a ait olup, abonelik süresince abonelerin kullanımına tahsis edilir.

D-smart nasıl üye olunur?

D-SMART'A NASIL ABONE OLABİLİRİM? D-Smart'ın HD kalitesiyle sunduğu zengin içerikli TV paketlerine abone olmak için www.dsmart.com.tr adresini ziyaret edebilir, 0850 266 00 00 numaralı müşteri hizmetlerini arayabilir veya size en yakın D-Smart bayisine uğrayabilirsiniz.

D Smart'ta Netflix var mı?

D-Smart Blu'ya Netflix modeli geldi, arayüz yenilendi, abonelik herkese açıldı

D-Smart GO paralı mı?

D-Smart abonesi misiniz? D-Smart TV üyeleri D-Smart GO'yu ücretsiz olarak kullanabilirler. Hemen D-Smart GO'ya ücretsiz üye olabilir, 1 ay boyunca Film Dizi paketinizin keyfini çıkarabilirsiniz. (Kredi kartı ve taahhüt yoktur.)

Digiturk'te Spor Smart var mı?

itibarıyla tivibuda 73. kanala geçmiştir. Digiturk'te , blutv'de ise 7 Temmuz 2021 tarihinden itibaren platformdan ayrılmıştır....
S Sport
D-Smart78. kanal (HD)
tivibu Uydu73. kanal (HD)
Kablo yayını
KabloTV240. kanal (HD)
18 satır daha