Hafızalı tabanlık nedir?

İçindekiler:

  1. Hafızalı tabanlık nedir?
  2. Skechers Memory Foam kadın ne demek?
  3. Skechers Memory Foam ne demek?
  4. Memory Foam ayakkabı nedir?
  5. Ortopedik Ayak tabanlığı ne işe yarar?
  6. Memory Foam ne işe yarar?

Hafızalı tabanlık nedir?

Memory Foam Yüksek Teknolojili Hafızalı Ayakkabı İç Tabanı Gündelik yürüyüş için tasarlanmış taban. Optimum bir konfora katkı yapar Darbelerin etkisini azaltmaya yardımcı olur. Şekil hafızası, her türlü ayak ve ayakkabı tipine adapte olur. Köpükler yürüyüşün ortaya çıkardığı darbe dalgalarını azaltan özelliğe sahiptir.

Skechers Memory Foam kadın ne demek?

Memory Foam Skechers'a özel bir iç taban teknolojisi olarak tanınıyor. Günlük hayatta kullanıcılarına konfor vadeden hafızalı tabanlıklar, Skechers koleksiyonunda Memory Foam tabanlık adıyla anılıyor. Mucizevi rahatlığın karşılığı olan bu teknoloji, ilhamını uzay çalışmalarından alıyor.

Skechers Memory Foam ne demek?

Memory Foam Ayakkabıların Öncüsü; Skechers Ayağı saran yapısıyla gün boyu rahatlık vaat eden Memory Foam taban sayesinde Skechers en rahat spor ayakkabıları üretmektedir. Ayrıca bu ayakkabılar Memory Foamı'n kendine has özellikleri sayesinde her giyildiğinde ayakkabıyı ilk kez giymişsiniz gibi bir his yaratmaktadır.

Memory Foam ayakkabı nedir?

Yoğun bir materyal olarak niteleyebileceğimiz Memory Foam, esnek bir madde oluşunun kendisine kattığı adaptasyon yetenekleri sayesinde herkesçe bilinen köpüklerden ayrışmaktadır. Çünkü Memory Foam diğer köpüklere nazaran kolaylıkla eski haline dönebilmektedir. Bu nedenle de hafızalı köpük olarak adlandırılmıştır.

Ortopedik Ayak tabanlığı ne işe yarar?

Ayak Tabanlığı Kullanımı Ayak tabanlığı ayakkabınızın içine konularak ayakkabınızın tabanına oturur. Böylece ayağınız ile ayakkabı tabanı arasında yumuşak bir doku oluşmuş olur. Bu doku şok emicilik görevi üstlenirken ayak tabanında da rahatlık hissi sağlar.

Memory Foam ne işe yarar?

Vücut sıcaklığıyla aktifleşme özelliğine sahip Memory Foam, aynı zamanda üzerine yatan kişinin vücut yapısını hatırlayabilmesiyle ortopedik açıdan oldukça işlevsel bir materyaldir. Yatak sektöründe yaygın olarak tercih edilen Memory Foam'ın kullanıldığı ürünler 'akıllı yatak' olarak adlandırılır.