Vatan kredi nasıl çıkar?

İçindekiler:

  1. Vatan kredi nasıl çıkar?
  2. Vatan alışveriş kredisi nasıl alınır?
  3. Vatan Fibabanka kampanyası ne zaman bitecek?
  4. Fibabanka nasıl ödeme yapabilirim?
  5. Bilgisayar kaç taksit 2020?

Vatan kredi nasıl çıkar?

VATAN yazıp bir boşluk bırakıp T.C. kimlik numaranızı yazarak 3422'ye SMS gönderin. En kısa sürede başvurunuzu değerlendirip sizi SMS ile bilgilendireceğiz. Onay SMS'ini aldıktan sonra herhangi bir Vatan Bilgisayar mağazasına giderek dilediğiniz ürünü satın alabilirsiniz.

Vatan alışveriş kredisi nasıl alınır?

Kredi Onay Süreci
  1. Fibabanka için VATAN boşluk TC Kimlik numaranızı 3422'ye, Akbank için VATAN boşluk TC Kimlik numaranızı 4425'e SMS gönderiyorsunuz ve bir kaç dakika sonuç bekliyorsunuz.
  2. SMS'e olumlu dönüş yapıldıysa en yakın Vatan Bilgisayar şubesinene gidip ürünlerinizi seçebilirsiniz.
Daha fazla öğe...

Vatan Fibabanka kampanyası ne zaman bitecek?

Fibabanka Kredisi ile Peşin Fiyatına Taksit Seçenekleri. 12 Aya Kadar Taksit Fırsatı: Kampanya, Vatan Bilgisayar Mağazalarında 1-31 Temmuz 2021 tarihleri arasında 3500 TL altı seçili ürünlerde geçerlidir, seçili ürünlerde KAMPANYA KATILIM ŞARTI OLARAK sigorta bedeli yansıtılabilir detaylar mağazalarımızda.

Fibabanka nasıl ödeme yapabilirim?

Fatura Ödemeleri Telefon, doğal gaz, elektrik, su, kablolu TV, internet ve cep telefonu faturalarınızı Mobil ve İnternet Bankacılığı kanallarımızdan, 444 88 88 Telefon Bankacılığımızdan ve tüm şubelerimizden kolayca ödeyebilirsiniz.

Bilgisayar kaç taksit 2020?

İşte, BDDK'nın yeni düzenlemesi! Şu sıralar bilgisayar almak isteyenlere müjdeli bir haberimiz var. BDDK tarafından yapılan yeni düzenleme ile beraber bilgisayarda taksit sayısı, 6 aydan 12 aya çıkartıldığı duyuruldu.