Beşler Sucuk kime ait?

İçindekiler:

  1. Beşler Sucuk kime ait?
  2. Ahmet Beşler nereli?
  3. Beşler Sucuk ne zaman kuruldu?
  4. Besler Gıda kime ait?
  5. Beşler Et Helal mi?
  6. Mustafa Ayman nereli?
  7. Afyonun en kaliteli sucuğu hangisi?
  8. Hangi un helal?
  9. Mustafa Ayman kimdir?

Beşler Sucuk kime ait?

Beşler Sucuk, 1945'te İstanbul'da kuruldu. 2001 krizinde işadamı Kenan Altun ortak oldu. Altun, sonradan hisse alımlarıyla markanın ana sahibi durumuna geldi. İlk 'pişme sucuk' ve ilk 'fermente sucuk', ilk vakum ambalajlı sucuk gibi inovatif ürünleri geliştirdi.

Ahmet Beşler nereli?

Ahmet Besler'e Allah'tan rahmet diliyoruz. NOT: Cenaze bilgisi belli olduğunda paylaşacağız. Ahmet Besler Kimdir? 27 Aralık 1949 yılında Eskişehir'de doğdum.

Beşler Sucuk ne zaman kuruldu?

Bu büyük yenilik tüketici tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. 1983 yılında Trakya'ya servis koyan ilk sucuk markası yine Beşler oldu.

Besler Gıda kime ait?

Yıldız Holding bünyesindeki Ülker grubuna aittir. 2003 yılında yağ üreticisi olarak Türkiye'deki ilk Fraksiyon tesisini kurdu. Besler Gıda, uluslararası kalite standartları ışığında yapılandırdığı üç tesisinde Tüketici kategorisi altında toplam 33 marka ve 447 SKU üretimi gerçekleştirmektedir.

Beşler Et Helal mi?

Beşler Un. Üretimin her aşamasında Uluslararası standartları sağladığımızı belgeleyen ISO 9001:2015 Kalite Yönetim sistemleri, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim sistemleri, ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim sistemleri ve HELAL belgelerine sahip un çeşitlerimiz.

Mustafa Ayman nereli?

Basri Özaydın İSTANBUL- Memleketi Gaziantep'den gelerek Ayman Döviz Bürolarını kuran Mustafa Ayman 3 yıl önce tesadüfen girdiği sucuk işinde de giderek büyüyor. 2000 yılında yaşanan ekonomik krizle sıkıntıya düşen 60 yıllık Beşler Sucuk'u satın alan Mustafa Ayman, şimdilerde Kıbrıs'ta gerçekleştirdiği otel yatırımının ...

Afyonun en kaliteli sucuğu hangisi?

Ahmet İpek sucukları en iyi sucuk markaları arasında bulunmaktadır. 1923 yılında kurulan Ahmet İpek Sucukları, yine Afyonkarahisar merkezli bir markadır. Ahmet İpek Sucukları; kalite, lezzet ve hijyenden ödün vermeden üretilmekte ve Türkiye'nin hemen her yerindeki marketlerde müşterilere ulaştırılmaktadır.

Hangi un helal?

Gimdes sertifikalı olan unlardan bazıları Golda, Selva, Eriş Un, Sinangil, Toru Un, Eksun ve Doruk unlardır. TSE helal sertifikalı olan unlardan bazıları ise Ova Un, Hekimoğlu, Güneyler, Sinangil, Unay, Eksun ve Meram Unlarıdır.

Mustafa Ayman kimdir?

Mustafa Ayman'ın döviz bürolarından, sucukçuluğa, oradan turizme uzanan ilginç bir hikayesi var. Gaziantep'ten İstanbul'a gelip, Kapalıçarşı'da kuyumculuk işine giren Ayman, zamanla döviz bürosu yatırımı yapıyor ve bu alanda şubeleşiyor. Bir süre sonra da kendi deyimiyle tamamen tesadüf eseri 'sucuk işine' giriyor.