Whatsappta video durum nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Whatsappta video durum nasıl yapılır?
  2. WhatsApp durum paylaşılan video nasıl kaydedilir?
  3. WhatsApp hikayeleri nerede görülür?
  4. Whatsappta görülen durum nasıl silinir?
  5. WhatsApp durum en fazla kaç saniye?

Whatsappta video durum nasıl yapılır?

Durum özelliği nasıl kullanılır
  1. WhatsApp'ı açın > DURUM'a dokunun.
  2. Aşağıdaki seçeneklerden birine dokunun: Yazılı durum güncellemesi oluşturmak için Metin'e dokunun. Emoji veya GIF eklemek için Emoji'ye, yazı tipi seçmek için T'ye veya arka plan rengi seçmek için Renk'e dokunabilirsiniz. ...
  3. Gönder simgesine dokunun.

WhatsApp durum paylaşılan video nasıl kaydedilir?

Durumunu indirmek istediğiniz kişi profiline tıklayıp alt kısımda yer alan yeşil indirme simgesine dokunmak kâfi. Ardından ilk pencerede yer alan profiller üzerinden indirmek istenilen kişi durumuna tıklayıp indirme düğmesine dokunmak yeterli.

WhatsApp hikayeleri nerede görülür?

Peki ya arşiv bölümü nerede? - Sohbetler bölümünden arşivlemek istediğiniz sohbeti sağdan sola doğru hızlı bir şekilde kaydırın. Sağ tarafta karşınıza çıkan arşivle seçeneğinden o sohbeti arşivleyebilirsiniz. - Arşivlenen dosyayı görmek içinse ekranı yukarı doğru ve hemen ardından aşağı doğru kaydırın.

Whatsappta görülen durum nasıl silinir?

ANDROİD CİHAZLARDA WHATSAPP DURUMU KAPATMA 1. yol: İlk olarak hikayeyi açın ve sonra sağ üst köşedeki seçenekleri açan üç noktaya tıklayın. Ardından Gelen ''Sona al'' butonuna tıklayarak işlemi sonlandırın.

WhatsApp durum en fazla kaç saniye?

WhatsApp Durum diğer adıyla hikaye paylaşma özelliği geçen yıl şubat ayından bu yana kullanılıyor. Bir yıllık süre zarfında birçok fotoğraf, GIF ya da videoyu durumunuzda sevdiklerinizle paylaştınız. Ne kadar sıklıkla video paylaşıyorsunuz bilmiyoruz, ancak 30 saniye sınırının olduğunu biliyor olmalısınız.