PTT kredi kartı ile ödeme alıyor mu?

İçindekiler:

  1. PTT kredi kartı ile ödeme alıyor mu?
  2. PTT faturalardan fark alıyor mu?
  3. PTT internet faturası nasıl ödenir?
  4. PTT fatura ödeme Nasıl Yapılır?
  5. Postaneden vergi borcu ödenir mi?
  6. PTT'de alacağım var mı?

PTT kredi kartı ile ödeme alıyor mu?

Kredi Kartı Ödemeleri Kredi kartı ödemelerinizi PTT işyerlerinden kolayca gerçekleştirebilir, kredi kartı müşterisi olduğunuz bankaya gitme zahmetine girmeden diğer faturalarınız ile birlikte kredi kartı borcunuzu da PTT'den ödeyebilirsiniz.

PTT faturalardan fark alıyor mu?

PTT üzerinden Türk Telekom telefon ve internet faturaları, GSM faturaları, özel şirketlere ait internet faturaları, su ve doğalgaz faturası, emlak vergisi, çevre temizlik vergisi gibi vergi tahsilatlarında 2.5 TL ek işlem ücreti alınıyor.

PTT internet faturası nasıl ödenir?

Özel Telekom / Adsl Tahsilatları adına fatura ödemelerinizi tüm PTT işyerlerinden ve Pttmatiklerden yapabilirsiniz. Aynı zamanda ödemelerinizi otomatik ödeme talimatı ve İnteraktif Posta ÇekiHesabı (İPÇ)sistemi üzerinden onlineolarak gerçekleştirebilirsiniz.

PTT fatura ödeme Nasıl Yapılır?

PTT fatura ödeme talimatı vermek için PTT şubelerine başvurmak ve maaşı PTT şubelerinden çekmek gerekmektedir. PTT üzerinden verilen otomatik talimatlarda işlem ücreti kesilmemektedir. Otomatik fatura ödeme talimatı verdikten sonra PTT üzerinden kargo takiplerinizi de yapabilirsiniz.

Postaneden vergi borcu ödenir mi?

Belediyelerin vergi ödemeleri PTT'de yapılabiliyor.

PTT'de alacağım var mı?

TC İLE PTT PARA SORGULAMA Bunun için ALO PTT numarası olan 4 hattını aramanız yeterlidir. Zaten menüden hangi seçeneği seçmeniz gerektiği size telefon ile anons ediliyor. Ayrıca PTT'nin web sitesindeki online işlemler kısmını kullanarak da PTT kart hesap bakiyesi öğrenme işlemi yapabilirsiniz.