Ata AÖF kayıt Silme Nasıl Yapılır?

İçindekiler:

  1. Ata AÖF kayıt Silme Nasıl Yapılır?
  2. ATA AÖF kayıt silme dilekçesi nereye verilir?
  3. Auzef kayıt silinir mi?
  4. AÖF kayıt silme nasıl yapılır 2020?
  5. AÖF dilekçesi nereye gönderilecek?
  6. Auzef kayıt yenilenmezse ne olur?
  7. Üniversiteden kayıt sildirmek için ne gerekli?
  8. Aof harç yatırmazsam kaydım silinir mi?
  9. AÖF kayıt için yatırılan para geri alabilir mi?

Ata AÖF kayıt Silme Nasıl Yapılır?

Kayıt silme talebinizi içeren ıslak imzalı dilekçenizin ile nüfus cüzdanınızın fotokopisini Fakültemize elden teslim ettiğiniz ya da posta/kargo yoluyla gönderdiğiniz takdirde kayıt silme işleminiz gerçekleştirilir.

ATA AÖF kayıt silme dilekçesi nereye verilir?

(2) Kendi isteği ile öğrencilikten ayrılacak olanlar, merkezde Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına, merkez dışında ilgili dekanlığa/müdürlüğe bir dilekçe ile başvururlar.

Auzef kayıt silinir mi?

OBS kısmından Öğrenim Bilgileri başlığı altındaki Talep İşlemleri menüsü tıklanır. Açılan sayfada Başvuru Türü bölümünden Kayıt Silme, Karar Grup bölümünden ise Kayıt Silme (Kendi İsteği ile) seçeneği işaretlenir.

AÖF kayıt silme nasıl yapılır 2020?

Kayıt sildirmek isteyen öğrencilerin; özel kimlik belgesi ile (Nüfus Cüzdanı, T.C kimlik numaralı Sürücü Belgesi, Pasaport gibi) birlikte, illerde bulunan AÖF bürosuna bizzat başvurması veya kendisinin başvuramaması halinde genel vekaletname ile vekilinin başvurması gerekmektedir.

AÖF dilekçesi nereye gönderilecek?

Hazrılanan evraklar şahıs ödemeli olarak kargo ya da posta yolu ile Anadolu Üniversitesi Yunusemre Kampüsü Açıköğretim Fakültesi Merkez Büro Yöneticiliği Tepebaşı/Eskişehir adresine gönderilir.

Auzef kayıt yenilenmezse ne olur?

Kayıt yenilemeyen öğrencilerin kaydı pasif duruma geçer ve kayıt yenilenmeyen yıl/yarıyıllar azami öğrenim süresine dâhil edilir, Kayıt yenilemeyen öğrenciler öğrenci belgesi talep edemez, ilgili dönemin ders notlarına materyallerine ulaşamaz ve dönem sınavlarına giremezler.

Üniversiteden kayıt sildirmek için ne gerekli?

Kaydını sildirmek isteyen öğrenciler, bir dilekçe ile öğrenim gördüğü akademik birime başvuruda bulunur. Öğrenci ilişik kesme belgesini, ilgili birimlere imzalattırır, bu belge ile öğrenci kimliğini akademik birime teslim eder ve lise diplomasını alır. Kaydını sildiren öğrencinin Üniversite ile ilişiği kesilir.

Aof harç yatırmazsam kaydım silinir mi?

Kayıt silinmez, pasif öğrenciler konumuna geçersiniz. AÖF kaydı yapılabilir.

AÖF kayıt için yatırılan para geri alabilir mi?

MEB (açık öğretim )hesabına yanlış yatırılan ücretler iade edilmektedir. Bakanlığımız tarafından, MEB Açık Öğretim ilk kayıt veya kayıt yenileme hesaplarına öğrencimiz olmayan veya kayıt yaptırmayacak kişiler tarafından yanlış (mükerrer) yatırılan ve işlem görmeyen ücretler iade edilmektedir.