Tren Clup sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Tren Clup sahibi kim?
  2. Adana Tren Club ne zaman açılacak?
  3. Adana Tren Garı nerelere gidiyor?
  4. Mersin Adana tren seferleri var mi?
  5. Adana Tren nerelere gider?

Tren Clup sahibi kim?

Serhat Menket ve Kemal Ekmekçi'nin sahibi olduğu Tren Club İzmir, Muğla, Kuşadası ve Çeşme gece hayatının en trend mekanı. Ege bölgesinin en sevilen mekanları arasında olan Tren bu yaz da Candan Topdemir işletmeciliği ile birbirinden popüler dj performanslar ve zengin menüleri ile tatilcilere kaliteli eğlence sunuyor.

Adana Tren Club ne zaman açılacak?

Mesaj gönderildi. Kısa süre içinde size dönüş yapacağız....Çalışma Saatleri.
Pzt:Kapalı
Cum:22:30–00:00
Cmt:22:30–00:00
Paz:Kapalı
3 satır daha

Adana Tren Garı nerelere gidiyor?

Adana Trenleri Ana hat trenleri Erciyes Ekspresi Adana, Niğde, Kayseri hattında, Fırat Ekspresi Adana, Osmaniye, Malatya, Elazığ hattında, Toros Ekspresi ise Adana, Karaman, Konya hattında yolcu taşımaktadır.

Mersin Adana tren seferleri var mi?

Mersin - Adana Bölgesel Treni Bu trenler Mersin > Adana > Mersin arasında her gün işlerler. ... Mersin Adana arasında tren yolculuğu yaklaşık 1 saat 10 dakika sürmektedir.

Adana Tren nerelere gider?

Ana hat trenleri Erciyes Ekspresi Adana, Niğde, Kayseri hattında, Fırat Ekspresi Adana, Osmaniye, Malatya, Elazığ hattında, Toros Ekspresi ise Adana, Karaman, Konya hattında yolcu taşımaktadır. Bölgesel trenler Adana Mersin, Mersin Adana, Mersin Adana İskenderun, Mersin Adana Islahiye arasında hizmet vermektedir.