E kayıt çocuğum hangi okula gidecek?

İçindekiler:

  1. E kayıt çocuğum hangi okula gidecek?
  2. E okul yönetim bilgi sistemi şifresi nasıl alınır?
  3. E okul yönetim bilgi sistemi nedir?
  4. E okul sınav tarihleri ne zaman gidilir?
  5. E okul karne görüşleri nasıl yapılır?

E kayıt çocuğum hangi okula gidecek?

Veliler, Millî Eğitim Bakanlığı'nın http://e-okul.meb.gov.tr internet adresinde çocuklarının T.C. kimlik numaralarını yazarak, yerleştirildiği okulu öğrenebilecekler.

E okul yönetim bilgi sistemi şifresi nasıl alınır?

E-Okul yönetim bilgi sistemi şifresini okul yönetiminden alabiliyorsunuz. E-Okul yönetim bilgi sistemi şifresi unutulduğunda da yine okul yönetime başvurulması gerekiyor.

E okul yönetim bilgi sistemi nedir?

e-okul yönetim bilgi sistemi, öğretmenler ve idarecilerin öğrenciler için bilgi girebileceği bir giriş sistemidir. İdareciler bu bölümde kayıt yenileme, kayıt silme, nakil işlemleri, devamsızlık bilgilerini sisteme giriş yapmaktadırlar..

E okul sınav tarihleri ne zaman gidilir?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) öğretmenlere e-okula yazılı notlarını girmek için 15 günlük süre tanır. Öğretmenler yazılıdan önce e-okula yazılı(sınav) tarihini girmek zorundadır. Yazılı tarihi girildikten sonra 15 gün içerisinde yazılı sonuçları girilmelidir.

E okul karne görüşleri nasıl yapılır?

Not işlemlerine tıkladıktan sonra alt menü açılacak. Oradan da Karne Bilgileri Öğretmen Görüşüne tıklıyoruz. İlgili menüye tıkladıktan sonra açılan ekranda sınıfımızı seçip karne görüşlerimizi yazıyoruz. En son olarak işlemler bittikten sonra Kaydet deyip bitiriyoruz.