Süt dağıtımı için nereye başvurulur?

İçindekiler:

  1. Süt dağıtımı için nereye başvurulur?
  2. İBB halk süt kaç yaş için?
  3. Sut parası nasıl alınır?
  4. Halk süt nerelerde satılıyor?
  5. Belediyeden süt yardımı nasıl alabilirim?
  6. Süt Kuzusu kaç yaşa kadar dağıtılır?
  7. Süt Kuzusu kac litre?

Süt dağıtımı için nereye başvurulur?

Halk Süt yardımından faydalanmak isteyen aileler, portal.ibb.istanbul adresi üzerinden başvurularını gerçekleştirebiliyor. İnternetten başvuru yapamayanlar için ise ALO 153 hattından da başvuru yapmak mümkün.

İBB halk süt kaç yaş için?

Bu hizmetten İBB'den sosyal destek alan ailelerin 3-6 yaş arasındaki çocukları yararlanacak. Haftada çocuk başına 2 litre süt verilecek. Bir litrelik UHT sütler, ailelere çocuk sayısına göre aylık ya da 15 günlük teslim edilecek. Dağıtımlar, İBB ekipleri tarafından gerçekleştirilecek.

Sut parası nasıl alınır?

Annenin ilgili bankalarda hesabı varsa, para direkt olarak bu hesaplara yatırılır. Ama anne veya babanın Bağ-Kur'lu olması durumunda başvuru alınabilir. Süt parası ödeneği başvuruları ikamet edilen il ya da ilçedeki Sosyal Güvenlik Kurumu'na bizzat gidilerek yapılır.

Halk süt nerelerde satılıyor?

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek günlük sütleri; Gimat, Gökkuşağı, Büyükşehir Belediyesi, Dışkapı, Mithatpaşa, Atlantis ve ASKİ Fabrika Satış Mağazalarında tüketiciyle buluşturuyor.

Belediyeden süt yardımı nasıl alabilirim?

Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına gerekli belgeleri teslim eden, muhtaçlık sınırının altında olduğu tespit edilen aileler; daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi resmi sitesi üzerinden ya da ALO153 Beyaz Masa hattını aramak suretiyle Halk Süt projesine başvurabiliyorlar.

Süt Kuzusu kaç yaşa kadar dağıtılır?

Süt Kuzusu Dağıtımları Sayfası Türkiye'de bir yerel yönetim ve üretici kooperatifinin birlikte hayata geçirdiği en önemli sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Süt Kuzusu Projesi ile üretici kooperatifinden alım yapılıyor, 1-5 yaşları arasındaki miniklerin evlerine ayda bir 8 litre ücretsiz süt götürülüyor.

Süt Kuzusu kac litre?

Türkiye'de bir yerel yönetim ve üretici kooperatiflerle birlikte hayata geçirilen en önemli sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Süt Kuzusu Projesi ile üretici kooperatiflerden alım yapılıyor, 1-5 yaşları arasındaki miniklerin evlerine ayda bir 8 litre ücretsiz süt götürülüyor.