EGO otobüs nerede SMS?

İçindekiler:

  1. EGO otobüs nerede SMS?
  2. Ankara EGO daire başkanı kim?
  3. EGO Nerede WhatsApp?
  4. Ankara EGO otobüsleri kaça kadar çalışıyor?
  5. Ego kartında ne kadar para var?
  6. Yahya Şanlier kimdir?
  7. Adana Aski Genel Müdürü kim oldu?
  8. EGO Sağlıkçılara ücretsiz mi?

EGO otobüs nerede SMS?

EGO Cepte altyapısı kullanılan uygulamada SMS ile vatandaşlar durak bilgisini (0312) 9 veya (0850) 3 'ya SMS yollama veya arama ile durağa yaklaşan otobüs bilgilerini öğrenebilmektedir.

Ankara EGO daire başkanı kim?

1981 yılında Tokat'ta doğdu. Harran Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü'nden 2003 yılında mezun oldu. Aynı dalda, Mersin Üniversitesi'nde yüksek lisans eğitimi aldı.

EGO Nerede WhatsApp?

Özellikle sıklıkla EGO otobüsü kullanan vatandaşların yararına olacak uygulamada ALO 153 Mavi Masa hattı olan “0312 153 00 00” numarası WhatsApp'a ekleniyor. Durak numarası Whatsapp üzerinden bu numaraya gönderildiğinde birkaç saniye sonra duraktan geçen otobüslerin durağa tahmini ulaşma süresi kullanıcılara ulaşıyor.

Ankara EGO otobüsleri kaça kadar çalışıyor?

Metro, ANKARAY, Özel Halk Otobüsleri (ÖHO) ile Özel Toplu Taşıma Araçları (ÖTA), Cumartesi ve Pazar günleri saat 21.00'e kadar hizmet verecektir. Saat 21.00 itibarıyla, bu işletme türlerine ait hat ve güzergahlarda ise EGO otobüsleri ile EK-1 tabloda belirtilen saat aralıklarında hizmet verilmeye devam edilecektir.

Ego kartında ne kadar para var?

Ulaşımda kolaylığı artırmak için hayata geçirilen "Tek SMS'le EGO Cepte" hizmetiyle, kart bakiye bilgisini öğrenmek için, tüm telefonlardan, Ankarakart'ın üzerindeki numaranın tamamını ya da son sekiz hanesini yazıp 03'e SMS atmak yeterli olacak.

Yahya Şanlier kimdir?

Otobüs İşletme Dairesi Başkanı 1987 yılında Trabzon'da doğdu. Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'nden 2012 yılında mezun oldu. Yüksek Lisans eğitimini 2020 yılında Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Ekonomi Yüksek Lisans bölümünde tamamladı.

Adana Aski Genel Müdürü kim oldu?

İlkokul ve Ortaokul eğitimini Kadirli'de, Lise eğitimini ise Adana'da tamamlayan Nesrin Vursavuş, 1987 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Çevre Mühendisliği bölümünden mezun oldu ve aynı yıl ASKİ'de mühendis olarak göreve başladı.

EGO Sağlıkçılara ücretsiz mi?

Ankara Büyükşehir Belediyesi de EGO Genel Müdürlüğü'nün almış olduğu bir kararla tarihinden itibaren sağlık çalışanlarımıza toplu taşıma araçlarını ücretsiz kullandırılması için bir karar almış ve bu kararı daha sonra 30 Haziran 2021 tarihine kadar uzatmıştır.