Finansbank kartımda ne kadar para var?

İçindekiler:

  1. Finansbank kartımda ne kadar para var?
  2. Garanti Bankası kartımda ne kadar para var?
  3. Vakıfbank kartımda ne kadar para var?
  4. İstanbulkart numarası nasıl öğrenilir?

Finansbank kartımda ne kadar para var?

BAKIYE yazıp banka kartı numaranızın son 4 rakamını aralarında boşluk bırakıp 3996'ya SMS gönderin (ÖRNEK: BAKIYE 0915). Tarafınıza iletilecek olan bakiye bilgisi CardFinans Nakit'inizin ana hesabına ait kullanılabilir bakiyeyi* verecektir.

Garanti Bankası kartımda ne kadar para var?

3340 Anında Bilgi Servisi'nden yararlanmayı tercih ettiğinizde, SMS ile talep ettiğiniz bilgiler, en güncel durumlarıyla cep telefonunuza ulaştırılacaktır. Cep telefonunuzun mesaj bölümüne "bilgi" yazıp kredi kartınızın son 4 rakamını eklediğiniz takdirde; Mevcut kullanılabilir limit. Mevcut birikmiş bonusunuz.

Vakıfbank kartımda ne kadar para var?

Ayrıca Vakıfbank internet bankacılığını da kullanarak talimatınızı verebilirsiniz. Talimatı verdikten sonra, cep telefon kısmınıza girerek, BAKIYE yazın. Bunu yaptıktan sonra 3401'e mesaj atarak, hemen bakiyenizi öğrenebilirsiniz.

İstanbulkart numarası nasıl öğrenilir?

İSTANBULKART NUMARASI NASIL ÖĞRENİLİR? Öğrenci kartı, emekli, öğretmen, mavi kart gibi kişisel İstanbulkart'ı olan vatandaşlar üzerindeki kart numarası silinmiş ise ALO 153'ü arayarak bilgileri teyit edildikten sonra numarasını tekrar öğrenebilir.