EXO Grup üyeleri neden ayrıldı?

İçindekiler:

  1. EXO Grup üyeleri neden ayrıldı?
  2. EXO dan kim evli?
  3. Kris kaç dil biliyor?
  4. EXO SM den ayrıldı mı?
  5. EXO hangi yıl çıktı?
  6. Lay gruptan ayrıldı mı?
  7. EXO da kimin cocugu var?
  8. Chen EXO evli mi?
  9. Chanyeol kaç dil biliyor?
  10. EXO-M ve K ne demek?
  11. Exo nun toplam kaç ödülü var?

EXO Grup üyeleri neden ayrıldı?

EXO'dan ayrılan ilk üye Kris'inbu kararıbüyük yankı yapmıştı. Çinli idolünailesinden uzak olması, Kore'deki müzik çalışmalarını etkilemiş ve Çin'e dönüp kariyerine solo olarak devam etmeye karar vermişti. Ancak SM Entertainment'eçalışma şartlarının ağırlığı ve insan haklarını ihlal ettiği gerekçesiyle dava açtı.

EXO dan kim evli?

SM Entertainment, EXO'dan Chen'in evleneceğini duyurdu. “Merhaba. Bu SM Entertainment. Chen onun için değerli biriyle tanıştı ve evlenecek.

Kris kaç dil biliyor?

Wu Yifan (Çince: 吴亦凡 Korece: 크리스) daha çok bilinen sahne adıyla, Kris (doğum ), Kanadalı-Çinli şarkıcı, söz yazarı, oyuncu ve modeldir . Eski Exo üyesidir. Şu anda solo olarak Çinde aktiftir. 10 yaşında Kanada'da yaşamaya başlamıştır ve Çince, Kantonca, İngilizce ve Korece bilmektedir.

EXO SM den ayrıldı mı?

21 Temmuz 2016'da, 2014 yılından beri grupta aktif olmayan üyeler Kris ve Luhan resmi olarak SM Entertainment ile sözleşmelerini sona erdirerek Exo'yla yollarını ayırdı.

EXO hangi yıl çıktı?

Grup, S.M. Entertainment tarafından 2011 yılında oluşturuldu ve 2012 yılında on iki üye ile Korece ağırlıklı şarkı söyleyen EXO-K ve Çince ağırlıklı şarkı söylenen EXO-M olmak üzere 2 alt grupla çıkış yaptı. Exo'nun ilk albümü XOXO (2013) ticari anlamda oldukça başarılı oldu ve 28.

Lay gruptan ayrıldı mı?

'EXO Lay gruptan ayrılmayacak. ' Kendi kişisel faydası için, Lay şu an hem bir EXO üyesi olarak kalıyor hem de Çin'de bireysel olarak promosyon yapıyor. Yani hem solo aktivitelerinden hem de grup ile olan aktivitelerinden gelir elde ediyor.

EXO da kimin cocugu var?

#11 Hepimiziz ? 29 Nisan öğleden sonra SM Entertainment, EXO'dan Chen ve eşinin ilk çocuklarının dünyaya geldiğini doğruladı. Evlilik haberlerinde olduğu gibi, netizenler ikisini tebrik etmekte ve haberlere komik tepkiler vermekte hızlıydılar.

Chen EXO evli mi?

'de, Chen ünlü olmayan sevgilisi ile sadece yakın arkadaşların ve akrabaların bulunduğu bir törenle nişanlandı. Ayrıca Chen'in nişanlısının hamile olduğu açıklandı. İkilinin ilk kızları 'de doğdu; Chen ve nişanlısı doğumdan önce açıklanmayan bir tarihte evlendi.

Chanyeol kaç dil biliyor?

Korece İngilizceMandarin Park Chan-yeol/Diller

EXO-M ve K ne demek?

Üyelerin 4'ü Çinli 8'i Koreliydi. Exo-M ve Exo-K olarak ikiye ayrılırlardı. Exo-M şarkıların Çince versiyonunda çoğunlukla bulunur Exo-K ise Korece versiyonu seslendirirdi. Sadece seslendirir demek tam doğru değil.

Exo nun toplam kaç ödülü var?

Güney Kore-Çin erkek grubu Exo'nun kazandığı ödüllerin ve adaylıklarının listesidir. EXO toplamda 111 ödül kazandı ve 45 ödüle aday oldu. Ayrıca 86 tane Kore, 2 tane Çin müzik programı ödülleri kazandılar.