Okan Üniversitesi geçme notu kaç?

İçindekiler:

  1. Okan Üniversitesi geçme notu kaç?
  2. Okd notu nedir?
  3. AKTS nedir Okan Üniversitesi?
  4. Okan Üniversitesi burs nasıl kesilir?
  5. Marmara geçme notu kaç?
  6. Okan Üniversitesi dersler ne zaman başlıyor?

Okan Üniversitesi geçme notu kaç?

Yönetmelik gereği geçme notu puan olarak 70 olup, CC harf notuna denk gelmektedir.

Okd notu nedir?

ı) O.K.D. notu; sadece AKTS'ye dâhil edilen, yerel krediye ve GANO/YANO hesabına katılmayan ders notudur. ... Tekrarlanan dersler için o dersten alınan son başarı notu dikkate alınır, öğrencinin aldığı tüm dersler not çizelgesinde gösterilirken, mezuniyet not çizelgesinde tekrarlanan dersler için son aldığı not gösterilir.

AKTS nedir Okan Üniversitesi?

Bir dersin Avrupa Kredi Transfer Sistemi (AKTS) kredisi öğrencilerin o derse ilişkin hedeflenen öğrenme kazanımlarına ulaşabilmek için dersle ilgili olarak yaptıkları tüm pratik çalışmalar, seminerler, alan çalışmaları, bireysel çalışmalar, sınavlar gibi ders saati içinde ve ders saati dışındaki tüm çalışmalarını ...

Okan Üniversitesi burs nasıl kesilir?

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından Okan Üniversitesi'nin burslu programlarına yerleştirilen öğrenciler, öğrenim süreleri boyunca öğrenim ücretinden yerleştikleri kontenjanın burs oranında muaftırlar. Bu burslar yasal eğitim-öğrenim süresince kesilmez.

Marmara geçme notu kaç?

Yıl esasına göre eğitim-öğretim yapan birimlerde öğrencinin bir dersten başarısız sayılmaması için yıl sonu sınavından veya bütünleme sınavından en az 60 alması gerekir.

Okan Üniversitesi dersler ne zaman başlıyor?

Bahar Dönemi Dersleri 'de başlıyor! - İstanbul Okan Üniversitesi.