Türkiye'nin en iyi KBB doktoru kimdir?

İçindekiler:

  1. Türkiye'nin en iyi KBB doktoru kimdir?
  2. Haldun Oğuz hangi hastanede?
  3. Kulak Burun Boğaz bölümü hangi hastalıklara bakar?
  4. Haldun Oğuz kimdir?
  5. Ilter Denizoğlu kimdir?
  6. Vokoloji nedir?

Türkiye'nin en iyi KBB doktoru kimdir?

En iyi KBB uzmanı Prof. Dr. Nazım Korkut, mesleğinde 32 seneden fala deneyimi olan ve 1981 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan bir doktordur. Prof, 1988 yılında İstanbul Üniversitesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları eğitimini tamamlamıştır.

Haldun Oğuz hangi hastanede?

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Kulak Burun Boğaz Hastalıkları uzmanlık eğitimi almıştır.

Kulak Burun Boğaz bölümü hangi hastalıklara bakar?

Halk arasında Kulak Burun Boğaz (KBB) olarak bilinen “Otorinolarengoloji” bölümü; baş, boyun, kulak, burun ve boğazda meydana gelen rahatsızlıkların teşhisi ve tedavisi konusunda uzmanlaşan bir sağlık alanıdır.

Haldun Oğuz kimdir?

Halen Profesyonel Ses Derneği Yönetim Kurulu başkanıdır. 2010-2014 yılları arasında iki dönem Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Derneği Genel Sekreterliği görevini yürütmüştür. Avrupa Foniyatri Akademisi başkan yardımcılığı görevini yürütmektedir. Avrupa Foniyatri Birliği Türkiye ulusal koordinatörüdür.

Ilter Denizoğlu kimdir?

Dr. İlter Denizoğlu, 2003 yılında Alsancak Devlet Hastanesi KBB Kliniği bünyesinde Vokoloji birimini kurmuştur. ... Halen İzmir Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı Vokoloji Biriminde klinik çalışmalarını sürdürmektedir.

Vokoloji nedir?

Vokoloji, insan sesinin habilitasyonu ile ilgili bilimsel çalışmalar ve pratik uygulamalar olarak tanımlanmıştır. Bu tanımda belirtilen habilitasyon, yapabilir hale getirmek, donanımlı hale getirmek, başka bir deyişle icrayı geliştirmek, mükemmelleştirmek anlamında kullanılmıştır.