Şişli Etfal hizmet veriyor mu?

İçindekiler:

  1. Şişli Etfal hizmet veriyor mu?
  2. Şişli Etfal Devlet mi özel mi?
  3. Şişli Etfal kaç metrekare?
  4. Şişli Etfal Hastanesi Başhekimi kimdir?
  5. Şişli Etfal ne oldu?

Şişli Etfal hizmet veriyor mu?

Dostlar, Şişli Etfal 122 yıllık geleneğe sahip, köklü bir eğitim ve araştırma hastanesidir ve 600 yataklık kapasitesiyle, nitelikli, kamusal sağlık hizmeti veren bir kurumdur. Türkiye'nin ilk çocuk hastanesi olduğu gibi, bölgede çocuk cerrahisi yataklı servisi bulunan tek devlet hastanesidir.

Şişli Etfal Devlet mi özel mi?

Şişli Etfal Hastanesi Türkiye'nin ilk çocuk hastanesidir. ... Hastane 1922 yılında "Şişli Çocuk Hastanesi" adını almış ve Sağlık ve Sosyal Yardım Bakanlığının yönetiminde bir devlet hastanesi haline gelmiştir.

Şişli Etfal kaç metrekare?

Hastanenin bulunduğu mevki, Şişli tramvay merkezinin iki yüz elli metre gerisinde, Balmumcu Çiftlik-i Hümanyunu için olup arazinin genişliği 15.375 metrekaredir.

Şişli Etfal Hastanesi Başhekimi kimdir?

Dr. Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hacı Mustafa Özdemir, hastanenin yıl sonuna kadar iki yeni hastaneye taşınacağını belirterek, "Hastanemiz şu anda 700 yatak kapasitesindeyken, yeni hastanelerimizle bin yatak kapasitesine çıkacak.

Şişli Etfal ne oldu?

Şişli'deki 2. Abdülhamid'in kızı için yaptırdığı 122 yıllık hastanenin Hazine'ye geçen mülkiyetinin, 2018 Temmuz'unda Sultan Beyazıt Han Veli Vakfı'na devredildiği ortaya çıkmıştı. Türkiye'de toplam 1014 taşınmazın Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne devredildiği açıklandı.