Pasta nasıl süslenir?

İçindekiler:

  1. Pasta nasıl süslenir?
  2. Pasta süsü nerede kullanılır?
  3. Dekor şekeri nasıl kullanılır?
  4. Şeker hamuru ne kadar?
  5. Konfiseri çikolata ile ganaj yapılır mı?

Pasta nasıl süslenir?

Pastalarınızı süslerken üzüm, kuru kayısı badem, ceviz, gibi kuru meyveleri tek başına kullanabilirsiniz. Ancak daha renkli bir görüntü için karıştırarak kullanmanızı öneriyoruz. Pudra şekeri ve dövülmüş Antep fıstığı pasta süslemede hayat kurtarıcıdır!

Pasta süsü nerede kullanılır?

Kullanıma hazır olan bu ürün ile tariflere renkli ve neşeli görünümler vermek mümkün. Pasta, kek, kurabiye, muffin, dondurma, tatlı ve benzeri tüm tarifler için kullanılabilir.

Dekor şekeri nasıl kullanılır?

Her türlü kek, pasta, kurabiye ve tatlının süslenmesi için kullanılır.Bu amaçla ürün küçük bir süzgüye boşaltılarak homojen şekilde serpme sağlanır.

Şeker hamuru ne kadar?

Şeker hamuru fiyatları hepsiburada.com'da 4 TL ile 400 TL arasında olup, fiyatları şeker hamurunun kilosuna ya da ana malzemesine göre değişiklik göstermektedir. Şeker hamurunuzu kendiniz elde etmek isterseniz şeker hamuru tutkalları bir kilo olarak satışa sunulmaya başlanmaktadır. Her kiloda bulabilmeniz mümkündür.

Konfiseri çikolata ile ganaj yapılır mı?

pasta vb gibi hamur işlerinizi kaplayabilir şekersiz krema ile karıştırarak ganaj elde edebilirsiniz. ... *Konfiseri çikolataları eriterek cake popslarınızı çikolataya bulayıp üzerine yağbazlı çikolata boyaları ile boyamalar yapabilir veya minik dekoratif şekerler ile süsleyebilirsiniz.