Pansiyonda telefon yasak mı?

İçindekiler:

  1. Pansiyonda telefon yasak mı?
  2. Pansiyonlu okullarda belleticilik görevi zorunlu mu?
  3. Pansiyonda kimler ücretsiz yemek yiyebilir?
  4. Pansiyon nöbeti kaç saat?
  5. Pansiyon nöbeti kimlere verilmez?
  6. Pansiyonda en fazla kaç nöbet tutulur?
  7. Pansiyon ücretine yemek dahil mi?
  8. Lise Pansiyonları kimlere ücretsiz?
  9. Lisede cep telefonu serbest mi?
  10. Belletici öğretmen en fazla kaç nöbet tutar?
  11. Pansiyonda kaç saat nöbet tutulur?
  12. Pansiyon öğrenci harçlıkları ne zaman ödenir?

Pansiyonda telefon yasak mı?

-Pansiyona yabancı kişiler çağrılamaz / konuk edilemez. -Cep telefonları pansiyon yönetimince belirlenen esaslar çerçevesince kullanılabilir. --- Gerektiğinde yasaklanabilir. ... -Ders esnasında, etütlerde ve yatılı öğrenciler gece 23.00'dan itibaren cep telefonlarını kapalı tutulacaklardır.

Pansiyonlu okullarda belleticilik görevi zorunlu mu?

Genelge'deki açıklamaları dikkate alan bazı milli eğitim müdürlüklerinin belletici öğretmenlerin görevlendirilmelerinde; pansiyonun bağlı bulunduğu okulun öğretmenlerinin görevlendirilmesini zorunluluğa dönüştürdüğü, Millî Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararın 13. ...

Pansiyonda kimler ücretsiz yemek yiyebilir?

Madde 19 – Okul Müdürü, pansiyonlarda görevli müdür yardımcısı, belleticiler, memur ve hizmetliler ile nöbetçi oldukları günlerde öğretmenler pansiyon tabelasına dahil edilerek ücretsiz yemek yerler.

Pansiyon nöbeti kaç saat?

MADDE 7- Nöbetçi belletici öğretmenlerin tamamı 24 saat süre ile nöbet tutarlar. Nöbetler sabah 08.00'da başlar ertesi gün saat 08.00'da sona erer. Pansiyonda 2 belletmen görevlendirilir. Hafta içi nöbetler öğrencilerin dersten çıkmasıyla başlar, ertesi gün derslerin başlamasıyla son bulur.

Pansiyon nöbeti kimlere verilmez?

Bu nedenle bayan öğretmenlere; hamileliğin yirmi dördüncü haftasından önce ve her halde hamileliğin yirmi dördüncü haftasından itibaren (doğuma 4 ay kala) ve doğumdan sonraki iki yıl süreyle gece nöbeti ve gece vardiyası yani pansiyonlu ve yatılı okullarda belleticilik ve gece nöbeti görevi verilemez.

Pansiyonda en fazla kaç nöbet tutulur?

MADDE 38- Pansiyon işleri müdür yardımcısı tarafından yemekhane ve mutfak işlerine yardımcı olmak üzere, yatılı öğrenciler arasından, bir günde en fazla dört öğrenci nöbetçi olarak görevlendirilir.

Pansiyon ücretine yemek dahil mi?

Pansiyonda ücretli yemek yiyecekler MADDE 53- (1) Pansiyonların bağlı bulundukları okulların öğretmenleri, memurları ve hizmetlileri ile gündüzlü öğrencileri her gün için kişi başına düşen günlük ücretin %55'ini ödemek şartıyla pansiyon tabelasına dâhil olarak öğle yemeği yiyebilirler.

Lise Pansiyonları kimlere ücretsiz?

35- Okul müdürü tarafından millî eğitim müdürlüğüne bilgi verilmesi kaydıyla, okula çağırılan veya okulu ziyaret eden yatılı öğrenci velileri iki günü geçmemek üzere öğrencilerin barındıkları mekânlardan bağımsız olacak şekilde okul pansiyonundan ücretsiz olarak yararlandırılabileceği belirtilmiştir.

Lisede cep telefonu serbest mi?

Yeni yönetmelik, resmi gazetede yayımlandı. Yönetmeliğe göre, liselerde öğrenciler, eğitim ortamlarına başta cep telefonu olmak üzere görüntü ve ses kaydedici özelliğe sahip bilişim araçlarıyla gelemeyecek. Ancak okul yönetimleri özel durumlarda öğrencilerin bu araçları kullanmasına izin verebilecek.

Belletici öğretmen en fazla kaç nöbet tutar?

Bunlardan 24 saat süreyle nöbet tutanlara ilave olarak iki saat daha ek ders ücreti ödeniyor. Bir günde üçten fazla belletici görevlendirilemiyor. Bu öğretmenlere ayda ödenecek ek ders ücreti 48 saati geçemiyordu. Yapılan değişiklikle bu 56 saate çıkarıldı.

Pansiyonda kaç saat nöbet tutulur?

MADDE 7- Nöbetçi belletici öğretmenlerin tamamı 24 saat süre ile nöbet tutarlar. Nöbetler sabah 08.00'da başlar ertesi gün saat 08.00'da sona erer. Pansiyonda 2 belletmen görevlendirilir. Hafta içi nöbetler öğrencilerin dersten çıkmasıyla başlar, ertesi gün derslerin başlamasıyla son bulur.

Pansiyon öğrenci harçlıkları ne zaman ödenir?

MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'ne bağlı pansiyonlarda barınan Devlet Parasız Yatılı öğrencilerin, 2021 yılı Mart ayı ve devam eden ayların öğrenci harçlıklarının Bakanlığımız ile PTT Bank arasında yapılan protokol gereği PTT Bank aracılığı ile ödenecektir.