Rare Pearls nasıl bir koku?

İçindekiler:

  1. Rare Pearls nasıl bir koku?
  2. Avon Rare Pearls ne kokusu?
  3. Avon Rare Gold kokusu nasıl?
  4. Rare Amethyst kokusu nasıl?
  5. Little Black Dress nasıl bir koku?
  6. Sipre koku ne demek?
  7. Avon Pur Blanca nasıl kokuyor?
  8. Avon Rare Amethyst ne kokusu?
  9. Farmasi Signora kokusu nasıl?
  10. Little Black Dress hangi parfüm?
  11. Little Black Dress erkek parfümü mu?
  12. Floral Sipre ne demek?
  13. Pur Blanca parfüm ne kokusu?
  14. Avon Soft Musk nasıl kokuyor?
  15. Avon Cherish nasıl kokuyor?
  16. Farmasi Signora kaç ml?
  17. Signora Emerald ne demek?
  18. Little Black Dress icinde ne var?
  19. Little Black Dress ne işe yarar?

Rare Pearls nasıl bir koku?

Avon Rare Pearls içerisinde gül , erik , bal ve biber ile açılışını yapan 2004 yılında piyasaya sunulmuş bayanlar için hazırlanan çiçeksi bir koku. Sıcak tabanında alt notalarında güzel misk , sandal ağacı ve paçuli ile cildi okşayan bir yapıya sahiptir. Ayrıca parfüm içerisinde manolya hakimdir.

Avon Rare Pearls ne kokusu?

Üst notalarında taze aldehit ; orta notalarında manolya,erik,karabiber içeren koku ; misk,sandal ağacı,paçuli ile zengin bir karışımdan oluşmaktadır.

Avon Rare Gold kokusu nasıl?

Avon Rare Gold içeriği ile tamamen tatlı yasemin, portakal çiçeği , vadi , sümbülteber , gardenya ve aldehitlerin bulunduğu açıl ile sizleri karşılarken zambak , ylang-ylang , taze tatlı bergamot ve mandalina notaları ile açılışına devam etmektedir.

Rare Amethyst kokusu nasıl?

Tozlu, meyvemsi, olgun özel bir Avon modeli. Rare Amethyst tatlı bir koku olarak anlatılabilir ama düşündüğünüz şekilde aşırı çok tatlı değil ve kuru toz halinde bir koku. Dengeli bir üzüm-menekşe-sandal ağacı mükemmelliği sizi bekliyor.

Little Black Dress nasıl bir koku?

avonun kokladıkça koklamak istediğim mükemmel parfümü. ilk notaları hanımeli, siklamen ve kayısı olan parfümün, orta notalarını oluşturan peony, gardenya ve ylang ylang, parfüme kadınsılık ve çekicilik katıyor. ... parfümün alt notaları olan şam eriği ve misk ise parfüme kalıcılık ve derinlik ekliyor.

Sipre koku ne demek?

Şipre (Chypre): Fransızca Kıbrıs anlamına geliyor. Bergamot, meşe, paçuli ve ladenden oluşan benzer bir içerik kategorisine ait parfüm ailesi. Çiçeksi Şipre: Çiçeklerin yaprakları veya kendileriyle oluşuyor. Gül, yasemin ve zambak en çok kullanılan çiçekler arasında başı çekiyor.

Avon Pur Blanca nasıl kokuyor?

Pur blanca her zaman ve her mevsim kullanılabilir. Bana göre bu ilk önce güzel ve hafif aynı zamanda taze kokuyor ancak çok kısa sürede koku kötü bir hal alıyor. Benim için çok narin ve zarif bir koku. Çiçek notalarını ve serin taze nane notalarını çok iyi birleştirmişler.

Avon Rare Amethyst ne kokusu?

1.Avon Rare Amethyst Edp 50 Ml Bayan Parfüm Büyüleyici ve çekici Rare Amethyst EDP''nin tutku dolu erik, gizemli menekşe ve yoğun sandal ağacı notalarıyla kaplı duygusal hazinesini keşfet.

Farmasi Signora kokusu nasıl?

Farmasi Signora Pearl EDP Kadın Parfüm Formülünde şam gülü, frezya çiçeği, manolya ve müge çiçeği bulunan Signora Pearl EDP oldukça güzel bir kokudur. Sıktıktan kısa bir süre sonra kokunun çok daha güzel kokmaya başladığına şahit olabilirsiniz.

Little Black Dress hangi parfüm?

avon un sıradan bir parfümü.

Little Black Dress erkek parfümü mu?

AVON Little Black Dress Weekend Edp -50ml Premiere Luxe Erkek Parfüm Edt 75 Ml.

Floral Sipre ne demek?

Çiçeksi Şipre: Çiçeklerin yaprakları veya kendileriyle oluşuyor. Gül, yasemin ve zambak en çok kullanılan çiçekler arasında başı çekiyor. Meyvemsi Şipre: Çiçeksi parfümler gibi meyvemsi parfümler de şiprenin bir alt türü.

Pur Blanca parfüm ne kokusu?

Avon Pur Blanca Bayan Parfümü Ürün Özellikleri Çiçek kokuları beyaz Frezya çiçeği ve ylang ylang kokularının üst notaları oluşturduğu parfüm orta notalarda beyaz çiçekler, şakayık, gül, su zambağı ile devam eder. Parfüm, sandal ağacı ve vanilya çiçeği kokularıyla son bulur.

Avon Soft Musk nasıl kokuyor?

Kokusu 80 lerdeki anne parfümü gibi, çok güzel, yumuşak bir koku. Severek kullanıyorum. kokusu tenden tene göre değişir ama doğru tende tam bir bebek kokusu haline geliyor. kesinlikle hacı misi ya da baş ağrıtan ağır bir koku değil. vanilya kokusu ve çiçek kokusunun birleşimi diyebiliriz. gayet sıcak bir koku.

Avon Cherish nasıl kokuyor?

Çok taze, parlak bir açılış, daha kremsi bir kurulamaya kadar yumuşak, yine de kiraz çiçeği notaları bitmeye yakınken bile üzerimde kalır. Bu narin kiraz çiçeği kokusu değil, gevrek, biberli bir koku. Cherish iş günleri için düzenli kokum oldu.

Farmasi Signora kaç ml?

FARMASİ SIGNORA DIAMOND EDP KADIN PARFÜMÜ 50 ML.

Signora Emerald ne demek?

Signora Emerald oryantal parfüm severlerin vazgeçilmez kokularından birisi olmaya aday bir parfümdür. Üst Notalarda Armut, Çarkıfelek Meyvesi, Liç, Kalp Notasında Yasemin, Gül, Vanilya ve Alt Notalarda Amber, Paçuli, Vanilya kokuları ile harmanlanmıştır.

Little Black Dress icinde ne var?

Üst notalarda siklamen, kişniş, zencefil, kayısı çiçeği ve hanımeli vardır; Orta notaları gardenya, ylang-ylang, pembe şakayık, yasemin ve tatula içerir; Alt notaları sandal ağacı, tonka fasulyesi, misk, japon eriği ve odunsu notalardan oluşmaktadır.

Little Black Dress ne işe yarar?

Little Black Dress Vücut Losyonu çiçeksi ve meyvemsi kokusu ile cildinizi nemlendirir, yumuşatır.