Türk Telekom Vodafona geçiş kaç gün sürer?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom Vodafona geçiş kaç gün sürer?
  2. Vodafone hattı ne zaman aldığımı nasıl öğrenebilirim?
  3. Turkcell hattı ne zaman aldığımı nasıl öğrenebilirim?
  4. Vodafone faturalıya geçtiğimi nasıl anlarım?

Türk Telekom Vodafona geçiş kaç gün sürer?

Genel numara taşıma süreci maksimum 4 gün içinde sonuçlanmaktadır. Türk Telekom mobile yasal sahibi olduğunuz numaranızı taşıma talebinizi iletmek için size en yakın Türk Telekom mağazalarına gelerek ya da web sitemizdeki online başvuru formundan talep bırakabilirsiniz.

Vodafone hattı ne zaman aldığımı nasıl öğrenebilirim?

Başvurumun güncel durumunu nasıl öğrenirim? Başvuru yaptığınız telefon numarası ile Vodafone Yanımda uygulamasına giriş yaparak “Başvurularım” menüsüne tıklayın. Başvuruda bulunduğunuz hattın güncel durumunu bu alandan öğrenebilirsiniz.

Turkcell hattı ne zaman aldığımı nasıl öğrenebilirim?

En altta bulunan "İşlem Merkezi" seçeneğine tıklayın. Açılan sayfada sol tarafta bulunan menüden "Hat Özetim"e tıklayarak aboneliklerinizi görünteleyebilirsiniz. Mevcut aboneliklerinizi hemen öğrenmek için tıklayın. Dilerseniz DURUMUM yazarak 2222'ye ücretsiz SMS göndererek de öğrenebilirsiniz.

Vodafone faturalıya geçtiğimi nasıl anlarım?

SMS kanalıyla fatura bilgilerinize ulaşmak için: "Fatura Sorgu Servisi" abonelerin* SMS ile güncel faturalarını istedikleri zaman sorgulayabilecekleri ücretsiz SMS kanalıdır. (*Kurumsal tek fatura aboneleri hariç) Aboneler "GUNCEL FATURA" yazıp 7000'e ücretsiz gönderebilirler.