Fizy nedir ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Fizy nedir ne işe yarar?
  2. Fizy Turkcell lilere ücretsiz mi?
  3. Fizy nedir nasıl kullanılır?
  4. Bedava fizy üyeliği nasıl kullanılır?
  5. Fizy para kesiyor mu?

Fizy nedir ne işe yarar?

fizy, yerli - yabancı milyonlarca şarkıyı, binlerce hazır liste ve video klip ile cebinde, tabletinde veya bilgisayarında seninle buluşturan, yasal müzik platformudur. ... fizy'e web sitesinden veya iOS ve Android akıllı telefon ve tablet uygulamaları üzerinden erişebilir, müzik keyfine hemen başlayabilirsin.

Fizy Turkcell lilere ücretsiz mi?

Şifre ya da hızlı giriş ile login ol. * fizy Premium Üyeliği ilk ay ücretsiz sonunda 13.99 TL/ay olarak devam eder. ... Paketten sadece Turkcell faturalı bireysel hat kullanıcıları faydalanabilir. fizy Premium + Instagram 5GB Üyeliği 12 ay kalma sözünüze ayda sadece 22,99 TL'dir.

Fizy nedir nasıl kullanılır?

Şarkı ve videoları yüksek ses kalitesinde bulacağını da hemen belirteyim. İstersen çevrimdışı moduna geçerek, internetin yokken de müziğini dinleyebilirsin. Turkcell hat sahibi aboneler, FIZY PREMIUM yazıp, 2200'a SMS göndererek üye olabilirler.

Bedava fizy üyeliği nasıl kullanılır?

Fizy bedava internet nasıl yapılır kısaca anlatıyoruz. BiP indirip Keşfet bölümünde yer alan #senyapdiye kanalını takip ederek, “Görevden GB Şansı” butonuna basılması gerekmektedir. Bu butona basılmasının ardından “Haftanın Görevi” alanına tıklayarak fizy'den 10 şarkı dinleyen müşterilerimiz saatlik 1GB kazanacaktır.

Fizy para kesiyor mu?

fizy Premium Üyeliği ilk ay ücretsiz sonunda 13,99 TL/Ay olarak devam eder.