Plazma Pen zararları nelerdir?

İçindekiler:

  1. Plazma Pen zararları nelerdir?
  2. Plazma Pen kalıcılığı nedir?
  3. Plazma pen ne ise yarar?
  4. Plazma enerjisi nerelerde kullanilir?
  5. Plazma enerjisi tedavisi nedir?
  6. Plazma fibroblast ne işe yarar?
  7. Plazma enerjisi kalıcı mı?

Plazma Pen zararları nelerdir?

Uygulama esnasında açık yara oluşturmayan Plazma Pen'in yan etkileri yok denecek kadar azdır; deride incelmeye yol açmaz, morluk, aşırı şişlik, kanama vb. sonuçlar oluşturmaz.

Plazma Pen kalıcılığı nedir?

Plazma pen sonuçları cerrahi operasyonlar kadar uzun süreler kalıcıdır. Uygulama yapılan bölgeye, kaç seans işlem yapıldığına ve hastanın genel eğilimlerine göre değişiklik arz etse de beş yıla kadar kalıcı olabilir. Plazma pen sonuçları ilk iki yıl boyunca yüksek performans gösterir.

Plazma pen ne ise yarar?

Plasma Pen ortamda gaz halinde bulunan azot ve su buharını yüksek enerjiyle plasma haline dönüştürerek (süblimasyon) iyon oluşturur ve bu cilt yüzeyini etkileyerek hızlı iyileşme sağlar. Çevre dokulara zarar vermez, sadece cihazın gördüğü milimetrik alana etki eder.

Plazma enerjisi nerelerde kullanilir?

Plazma enerjisi; güneş yanığı, akne izleri, aktif akne, benler, göz kapağı kırışıklığı, kulak önü sarkıklığı, dikiş izleri, doğum sonrası çatlak cilt problemleri, birçok dermatolojik rahatsızlıklar vb. gibi birçok cilt problemine kesin çözüm sağlıyor ve sanki bir estetik ameliyat olmuşçasına cildi taptaze ve genç bir ...

Plazma enerjisi tedavisi nedir?

Plazma enerjisi cihazları ile yapılan işlemlerde, üst derinin altında bulunan katmanlara, direkt ulaşarak, buharlaşma yardımıyla ve oluşan minimal, noktasal yaralamalarla, hem üst katmanın hem de altındaki katmanın iyileşme sürecinde cildi yenilemesini sağlıyor.

Plazma fibroblast ne işe yarar?

Plazma fibroblast tedavisi, bazı dermatolojik sağlık hizmeti sağlayıcılarının cildin görünümünü sıkılaştırmak ve iyileştirmek için lazer, enjeksiyonlar veya cerrahi tedavilere alternatif olarak sunabileceği estetik bir prosedürdür.

Plazma enerjisi kalıcı mı?

Birkaç gün sürebilen hafif kızarıklık ve ödem dışında hiçbir kalıcı yan etkisi yoktur. Plazma teknolojisinde işlemden yalnızca sorunlu alan etkilenir, çevre dokulardaki kan damaları, kıl kökleri, yaz bezleri, sinirler ve kaslar etkilenmez.