iPhone Türkiye distribütörü kim?

İçindekiler:

  1. iPhone Türkiye distribütörü kim?
  2. Apple ürünleri nerede ucuz?
  3. Apple Türkiye ofisi nerede?
  4. Apple hangi şirketleri satın aldı?
  5. Apple'ın serveti ne kadar?

iPhone Türkiye distribütörü kim?

Önce iPod (müzikçalar) ardından iPhone (cep telefonu) ve iPad (tablet PC) ile teknoloji dünyasında fırtına gibi esen Apple'ın Türkiye operasyonlarını (distribütörü) uzun zamandan bu yana Koç Grubu bünyesindeki “Bilkom” şirketi yönetiyor.

Apple ürünleri nerede ucuz?

Yeni iPhone'un Japonya'daki satış fiyatı ise 826 Dolar. OECD ülkeleri arasında iPhone 12'nin en ucuza satıldığı diğer ülkeler ise şu şekilde: Kanada (866 Dolar), Çin (960 Dolar), Güney Kore (978 Dolar) ve Avustralya (985 Dolar).

Apple Türkiye ofisi nerede?

Apple Türkiye ofisi Ümraniye Buyaka iş merkezinden Levent 199'a taşındı. Türkiye'de iki mağazayla hizmet veren Apple'ın İstanbul'daki ofisi Levent'e taşındı. 2013 yılında Ümraniye'deki 'Buyaka' adındaki iş merkezine taşınan Apple Türkiye yaklaşık 1.5 yıl bu adresten operasyonlarını sürdürdü.

Apple hangi şirketleri satın aldı?

Şirketin en büyük satın alımı, NeXT firmasının 1996 yılında US$400 milyon karşılığında satın alınmasıdır. Apple'ın bir yılda en fazla satın alımı 2002'de 5 şirket alımıyla gerçekleşti. Bunlar; Nothing Real, Zayante, Silicon Grail Corp-Chalice (Silicon Grail), Propel Software, ve Emagic şirketleridir.

Apple'ın serveti ne kadar?

iPhone, iPAD, Mac ve daha birçok ürünün sahibi olan Apple'ın güncel piyasa değeri 2.5 trilyon dolar seviyesinde ve küresel çapta en yüksek piyasa değerine sahip şirket konumunda.