Iron Man kaç yaş üstü?

İçindekiler:

  1. Iron Man kaç yaş üstü?
  2. Iron Man özellikleri nelerdir?
  3. Marvel kaç yaş için?
  4. Iron Man hangi filmlerde oynadı?
  5. The Avengers kaç yaş üstü?
  6. Tony Stark nerede doğdu?
  7. Iron Man zırhı gercek olabilir mi?

Iron Man kaç yaş üstü?

Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Camouflaj'ın yaptığı VR oyun Marvel's Iron Man VR'ın ya sınırı belli oldu. Derecelendirmenin açıklaması sebebiyle de küçük bir spoiler bulunuyor. ESRB'nin derecelendirmesine göre oyun T yani 13+ yaş sınırına sahip.

Iron Man özellikleri nelerdir?

Güçleri. Stark'ın yaptığı zırh çok fonksiyonludur. Zırhın bilgisayarı J.A.R.V.I.S sayesinde düşmanlarını kolayca yenebilir. Zırhında çok gelişmiş güçlü ve akıllı füzeler, değdiği yeri yok eden lazerler, manyetik kalkanlar, püskürtücü ışınlar (Repulsor) ve ayaklarında uçmaya yarayan roketleri vardır.

Marvel kaç yaş için?

13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi ve Aile eşliğinde, 15 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygundur. Şiddet ve korku unsurları içerir. Olumsuz örnek oluşturabilecek davranışlar içerir.

Iron Man hangi filmlerde oynadı?

Oyunculuk
YılBaşlıkRolü
2013Iron Man 3Tony Stark / Iron Man
2012YenilmezlerTony Stark / Iron Man
2011Sherlock Holmes: Gölge OyunlarıSherlock Holmes
2010Git Başımdan!Peter Highman
54 satır daha

The Avengers kaç yaş üstü?

13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi ve Aile eşliğinde, 15 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygundur. Şiddet ve korku unsurları içerir. Olumsuz örnek oluşturabilecek davranışlar içerir.

Tony Stark nerede doğdu?

Marvel Comics şirketinin yarattığı karakterlerden biridir. Robert Downey Jr. tarafından oynanan karakter, Howard Anthony Stark ve Maria Collins Carbonell Stark'ın oğludur. Anthony Edward "Tony" Stark Manhattan, New York doğumludur. Babası Howard Stark, Stark Endüstrilerinin kurucusudur.

Iron Man zırhı gercek olabilir mi?

Evet tabiki mümkün, bununla alakalı birçok haber bulabilirsin, hatta Demir Adam'ın zırhını yapan Tolga Özuygur Youtube kanalında yapmıştı videosunu kaynak kısmına ekliyorum oradan izleyebilirsin.Tamamen zararsız bir reaktör.