Bilgisayarım Bluetooth destekliyor mu?

İçindekiler:

  1. Bilgisayarım Bluetooth destekliyor mu?
  2. Windows 10 bluetooth nasıl yüklenir?
  3. Bluetooth hoparlör masaüstü bilgisayara kabloyla nasıl bağlanır?
  4. Hoparlörü bilgisayara nasıl bağlanır?
  5. Huawei FreeBuds Pro bilgisayara nasıl bağlanır?

Bilgisayarım Bluetooth destekliyor mu?

Windows XP - Başlat Menüsüne ve sonra Bilgisayarım seçeneğine tıkla. Özellikler seçeneğine ve sonra Donanım sekmesine tıkla. Aygıt Yöneticisi seçeneğine tıkla. Not: Görev Çubuğunda Bluetooth simgesi varsa Bluetooth donanımı kurulu ve etkin demektir.

Windows 10 bluetooth nasıl yüklenir?

Windows'ta iki cihazı eşleştirmek için Başlat > Ayarlar > Cihazlar > Bluetooth ve diğer cihazlar yolunu izleyin. Sağ tarafta Bluetooth ya da başka cihaz ekle üzerine tıklayın. Karşınıza içerisinde üç seçenek bulunan yeni bir pencere gelecek. Bluetooth'a tıklayın.

Bluetooth hoparlör masaüstü bilgisayara kabloyla nasıl bağlanır?

Ayarlar uygulamasını açın. Ana sayfada yer alan Cihazlar bölümüne girin. Cihazlar bölümüne girdiğinizde karşınıza çıkacak olan sayfa Bluetooth & diğer cihazlar sayfası olacaktır. Eğer bilgisayarınızın Bluetooth bağlantısı kapalıysa, burada bulunan Bluetooth ayarını kapalıdan Açık durumuna getirin.

Hoparlörü bilgisayara nasıl bağlanır?

Yeşil konektörlü ses kablosunu, bilgisayarın arkasındaki Ana Ön Hoparlör Çıkışı'na bağlayın. Kablonun diğer ucunu, subwoofer'da bulunan yeşil konektöre takın. Siyah konektörlü ses kablosunu, bilgisayarın arkasındaki Arka Hoparlör Çıkışı'na bağlayın.

Huawei FreeBuds Pro bilgisayara nasıl bağlanır?

Telefonunuzda Bluetooth ayarları ekranına girin ve telefon ekranını açık tutun. (Varsa Görünürlük düğmesini etkinleştirin.) Bilgisayarda Bluetooth ayarları ekranına girin, Bluetooth'u etkinleştirin, telefonunuzu arayın ve telefonunuzu bilgisayarla eşleştirin.