Mustela Hydra Bebe ne ise yarar?

İçindekiler:

  1. Mustela Hydra Bebe ne ise yarar?
  2. Mustela nemlendirici krem ne işe yarar?
  3. Mustela hangi ülkenin malı?
  4. Mustela bebek yüz kremi nasıl kullanılır?
  5. Mustela nemlendirici krem nasıl kullanılır?
  6. Mustela sahibi kimdir?
  7. Mustela ürünleri bitkisel mi?
  8. Mustela Hydra Bebe Body Lotion nasıl kullanılır?
  9. Mustela kremi yetişkinler kullanabilir mi?
  10. Mustela Şampuan hangi firmanın?
  11. Mustela içeriği temiz mi?

Mustela Hydra Bebe ne ise yarar?

Hydra Bebe losyon, bebeğin cildinde anında ve uzun süreli nemlendirme sağlar. Organik avokado içeren losyon, bebeğin cilt bariyerini korur ve güçlendirir. Doğumdan itibaren günlük olarak kullanılabilir*. Akıcı dokusu ve benzersiz kokusu sayesinde ebeveynlerin vazgeçemediği ürünlerden biridir.

Mustela nemlendirici krem ne işe yarar?

Mustela Cicastela onarım kremi, doğumdan itibaren bebeğin ve bebeğin günlük doğum günü için idealdir. Ağız bölgesine, kırmızı lekelere, cilt kıvrımlarına, bebek bezindeki kızarıklığa, çiziklere, su çiçeği izlerine ve böcek ısırıklarına uygulanabilir. Etkili cilt onarımını teşvik eder (Hyaluronik Asit).

Mustela hangi ülkenin malı?

Fransız bebek ürünleri markası 'Mustela', dünyada ilk kez pişik koşullarını laboratuvar ortamında oluşturduğu bebek cildi üzerinde yaptığı testlerle yeni pişik kremini geliştirdi.

Mustela bebek yüz kremi nasıl kullanılır?

Çevre dostudur, doğru dozda kremi veren stop kapağı sayesinde israfı önler.
  1. Adım: Tüpe hafifçe bastırın ve kremi avucunuzun içine alın.
  2. Adım: Bebeğin yüzüne günde iki kez uygulayın.
  3. Adım: Bebeğin minik burnu, ağzı ve yanakları üzerine dokunarak küçük bir şarkı söyleyin!

Mustela nemlendirici krem nasıl kullanılır?

MUSTELA HYDRA BEBE YÜZ KREMİ NASIL KULLANILIR? Gece ve gündüz cilt üzerine, cildin temizlenmesi işleminden sonra uygulayınız. Hydra Bebe Yüz Kremi doğumdan itibaren kullanıma uygundur.

Mustela sahibi kimdir?

Mustela, 1950 yılında Paul Berthome ve bir eczacı ile kurulan anne ve bebek ürünleri markasıdır. Fransa merkezli Expanscience Laboratuvarları bünyesindeki marka 2013 yılında Türkiye'deki distribütörünü satın alarak yüzde 100 Fransa sermayeli Expanscience Laboratuvarları Türkiye firması olarak Türkiye pazarına girdi.

Mustela ürünleri bitkisel mi?

Mustela, bebek-çocuk bakım ürünlerinde ortalama %95 oranında; çok hassas ciltler ve bez değiştirme ürünlerinde %98 oranında doğal kökenli içeriklere öncelik vermektedir.

Mustela Hydra Bebe Body Lotion nasıl kullanılır?

Bebeğinizin cildini temizleyiniz ve nazikçe kurulayınız. Rahat bir havlunun üzerine yatırınız. Avucunuza az miktar alın özel pompası sayesinde istediğiniz miktarda almanızı sağlar. Losyonu bebeğinizin cildine nazikçe masaj yaparak uygulayınız bu sayede bebeğinizde rahatlamış olacaktır.

Mustela kremi yetişkinler kullanabilir mi?

Mustela Güneş Kremleri yetişkinlerin kullanımı için de uygundur. 300 ml.'lik Mustela Güneş Kremi alarak ailece kullanım olanağı elde etmiş olursunuz.

Mustela Şampuan hangi firmanın?

Mustela, 1950 yılında Paul Berthome ve bir eczacı ile kurulan anne ve bebek ürünleri markasıdır. Fransa merkezli Expanscience Laboratuvarları bünyesindeki marka 2013 yılında Türkiye'deki distribütörünü satın alarak yüzde 100 Fransa sermayeli Expanscience Laboratuvarları Türkiye firması olarak Türkiye pazarına girdi.

Mustela içeriği temiz mi?

Mustela Bebek Şampuanı Ancak kendisi en çok tercih edilen bebek bakım markalarından biri. Dermotolojik testlerden geçen Mustela şampuanlar, %90'ın üzerinde doğal içeriğe sahip. Ayrıca ürünlerin hiçbiri SLS, SLES, alkol ve paraben içermiyor.