Where do you study sorusuna nasıl cevap verilir?

İçindekiler:

  1. Where do you study sorusuna nasıl cevap verilir?
  2. Where are you from cevabı nedir?
  3. Where are you from sorusunun cevabı nedir?
  4. Where is Antalya ne demek?
  5. Nerelisin nasıl sorulur?
  6. South Güney mi?
  7. South hangi yön?
  8. Antalya hangi yöndedir ingilizce?

Where do you study sorusuna nasıl cevap verilir?

''Where do you study?'' Nerde çalışıyorsun demektir. Anlamlı cevap olarak; Örnek veriyorum = ''I study at office.'' diyebilirsin.

Where are you from cevabı nedir?

-He is from Argentina. ( O Arjantin'den.) Cevabımız ⇒ He öznesiyle sorduğundan he ile cevap verilir. He is from Spain. ⇒ O İspanyalıdır. He is from Turkey ⇒ O Türkiye'den/Türkiyeli.

Where are you from sorusunun cevabı nedir?

Açıklama: She o anlamına gelmektedir from ise oralı olduğunu belirtmek için kullanılır Mexico da bir şehir adıdır. She is from Mexico O meksikalı anlamına gelmektedir.

Where is Antalya ne demek?

Antalya hakkında bilgiler: Türkiye'nin bir şehridir. Türkiye'nin en kalabalık beşinci şehridir. ... Türkiye'nin en büyük altıncı şehridir. 1391 yılında Osmanlıların eline geçmiştir.

Nerelisin nasıl sorulur?

Nerelisin sorusu nerede doğdun şeklinde de sorulabilir. Where were you born?-Nerede doğdunuz? Nerelisin sorusunun amacı zaten nerede doğduğunu öğrenmek olduğundan nerelisin cümlesi yerine nerede doğdun şeklinde de soru yöneltmenin bir sakıncası yoktur.

South Güney mi?

Geleneksel olarak, haritanın alt tarafı güneydir. South kelimesi daha güneşli, ılık güney bölgelerine ithafen Proto-Alman kökenli sunthaz kelimesinden gelir. Doğu dört ana yönden ya da pusula ucundan biridir. Batının karşısıdır ve kuzeyle güneye dik doğrultudadır.

South hangi yön?

Pusulada S harfi, güney yönünü gösterir. İsmini İngilizce'deki South kelimesinden almaktadır.

Antalya hangi yöndedir ingilizce?

İngilizce Yer Adres Sorma Where is Antalya?: Antalya nerededir? Antalya is in the south of Turkey: Antalya Türkiye'nin güneyindedir.