Şanlıurfa Dsi Bölge Müdürü kim?

İçindekiler:

  1. Şanlıurfa Dsi Bölge Müdürü kim?
  2. Ahmet Ersin Gökçe kimdir?
  3. Dsi Samsun Bölge Müdürü kim?
  4. Nazmi Koçak nereli?
  5. Samsun Dsi kaçıncı bölge?
  6. Samsun Bölge Müdürü kim?
  7. Nazmi Koçak Kimdir?

Şanlıurfa Dsi Bölge Müdürü kim?

Bölge Müdürümüz Sn Mahmut Berber 152.Şube Müdürü Sn.İ. Halil Uslu ve beraberindeki teknik heyet ile birlikte #Mardin Depolaması Cazibe sulaması ana kanal inşaatı şantiyesinde incelemelerde bulundu.

Ahmet Ersin Gökçe kimdir?

Ahmet Ersin Gökçe kimdir ? 1980 yılında Çankırı'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini Çankırı'da tamamladı. Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden 2003 yılında mezun oldu.

Dsi Samsun Bölge Müdürü kim?

Samsun DSİ 7. Bölge Müdürü Ahmet Ersin Çelik, Vali Erol Karaömeroğlu'na yeni görevinde başarılar diledikten sonra Samsun DSİ 7. Bölge Müdürlüğü olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Nazmi Koçak nereli?

1980 yılında Çankırı'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini Çankırı'da tamamladı. Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden 2003 yılında mezun oldu. Kamu görevine DSİ Genel Müdürlüğü Barajlar ve HES Dairesi Başkanlığında Baraj Tatbikat Şube Müdürlüğünde başladı.

Samsun Dsi kaçıncı bölge?

Bölge Müdürlüğü (Samsun)

Samsun Bölge Müdürü kim?

Bölge Müdürümüz Ahmet Ersin GÖKÇE, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99'uncu yıldönümü kapsamında Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonu'nda düzenlenen resepsiyona katılmıştır.

Nazmi Koçak Kimdir?

1958 yılında Balıkesir'de doğan Nazmi KOÇAK, İlk ve Ortaokul tahsilini burada tamamladıktan sonra 1982 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Sakarya Mühendislik Fakültesinden İnşaat Mühendisi olarak mezun oldu. 1983 yılında DSİ Kurumu ile tanışan KOÇAK, DSİ Genel Müdürlüğü 16. (Atatürk Barajı) Bölge Müdürlüğünde göreve ...