Nox nedir ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Nox nedir ne işe yarar?
  2. Hardline NOX 2 nedir?
  3. Hardline NOX 2 nasıl kullanılır?
  4. Nox2 neye yarar?
  5. NOX arızası nedir?
  6. NOSX nedir?
  7. PS Nutrition nox nedir?
  8. Bigjoy Predator nasıl kullanılır?
  9. Pre-Workout nedir nasıl kullanılır?
  10. L Citrulline nasıl kullanılır?
  11. Noxx 5 ne işe yarar?
  12. NOX iptali nedir?
  13. NOX Adsorber ne demek?
  14. Arginine ne işe yarar?
  15. PS Nutrition ne işe yarar?
  16. Bigjoy Predator ne işe yarar?
  17. Predator kaç servis?
  18. C4 pre workout ne işe yarar?

Nox nedir ne işe yarar?

Vücut için gerekli olan enerjiyi sağlamaya yardımcı olurken, özellikle adale torkunu arttırmaya, yüksek güç sağlamaya, katabolizmayı engellemeye yardımcı olur. Ayrıca egzersiz süresince ATP oluşum hızını arttırmaya, egzersiz sonrası fosfokreatin seviyesinin tekrar sağlanmasında da yardımcı olur.

Hardline NOX 2 nedir?

Hardline Nox 2, toz formda ve kompleks yapıda üretilmiş bir pre-workout ürünüdür. Hardline Nox 2, adından da anlaşılacağı gibi nox etkisi sağlayarak sporcuların antrenmanlardan aldığı verimi arttırabilir. Hardline Nox 2, yüksek miktarda arjinin, kreatin, citruline malat içerir.

Hardline NOX 2 nasıl kullanılır?

KULLANIM ŞEKLİ 1 porsiyon (36 g) büyük bir bardak (300 ml) su ile karıştırılarak alınır. Sporcular antrenmandan 30 dakika önce ve antrenmandan hemen sonra olmak üzere, günde 1-2 porsiyon (36 g - 72 g) alınır.

Nox2 neye yarar?

Antrenman sonrası yenilenmeyi ve adalenin dolgunluğunu sağlamaya, glutamin seviyesini arttırmaya ve diğer amino asitlerin emilimine yardımcı olur. Antreman esnasında en çok tüketilen amino asitleri tedarik eder ve kasların en çok depo ettiği amino asitleri sağlayarak, amino asit havuzunu doldurur.

NOX arızası nedir?

Sistemden gelen belirli kodları süzerek araç beynine iletir. Örneğin sistemin çökmesi durumunda Nox sistemi hata kodu gönderecektir. Gönderilen kod kontrol kutusundan araç beynine direk ulaşacaktır. Bu durumda araç çalışmayı durdurabilir ve servis ışığı yanar.

NOSX nedir?

Weider NOSX 10 toz formda olan kompleks bir antrenman öncesi ürünüdür. Weider NOS-X 10 yüksek miktarda Arginine ve yüksek miktarda amino asit içeren bir formülasyona sahiptir. NOS-X 10 sporcuların antrenman esnasında daha olumlu sonuçlar almalarına yardımcı olabilir.

PS Nutrition nox nedir?

PS Nutirition markasının her bir şişesinde 3000 mg l-karnitin bulunduran, termojenik yapıdaki, definasyon zamanlarınızda ve diyet dönemlerinizde vücudunuzdaki yağ yakımını hızlandırmaya yardımcı olabilecek bir gıda takviyesi ürünüdür.

Bigjoy Predator nasıl kullanılır?

  1. Başlangıç Seviyesi. Antrenmandan yarım saat önce 1 porsiyon ürünü 300-500 ml su ile karıştırıp tüketebilirsiniz.
  2. Orta Seviye. Antrenmandan yarım saat önce 1 porsiyon ürünü 300-500 ml su ile karıştırıp tüketebilirsiniz.
  3. İleri Seviye. Antrenmandan yarım saat önce 1 porsiyon ürünü 300-500 ml su ile karıştırıp tüketebilirsiniz.

Pre-Workout nedir nasıl kullanılır?

Pre workout takviyeler antrenman öncesi ve antrenman sırasında kas depolarının ve enerji seviyelerinin optimum performans için yüksek kalmasına yardımcı olabilir. Pre workout ürünleri antrenmandan yaklaşık 30 ila 45 dakika önce alınmalıdır. Antrenman öncesi takviyeler genellikle bir sıvı ile karıştırılarak tüketilir.

L Citrulline nasıl kullanılır?

Sitrülin, arjinine çevrilerek GH hormonunun üretimi engelleyen başka bir hormonun salgılanmasına engel olur. Sitrülin nasıl kullanılır? Sitrülin ağırlık antrenmanından 30-60 dakika önce 3-5 gram kullanılabilir. Bigjoy %100 Citrulline üründe 1 servis 1 gram olarak gösterilmiştir.

Noxx 5 ne işe yarar?

Hardline NOXX 5 sıvı formda olan bir antrenman öncesi (Pre-Workout) ürünüdür. İçeriğinde yüksek verimlilikte 5.000 mg Arjinin Alfa Kelogrutarat bulunmaktadır(AAKG). AAKG 3.300 mg arjinin amino asidi içerir.

NOX iptali nedir?

NOX sensör sistemini araçtan iptal ederseniz eğer onarım masrafından ve yakıt tüketiminden tasarruf etmiş olursunuz. Araç ECU'su NOx sensör sistemini kaldırmak için modifiye edilir ve NOx sensörün kendisi de araçtan çıkartılabilir. Nox sensörünü devre dışı bırakmak için adblue emulatörleri kullanılmaktadır.

NOX Adsorber ne demek?

Nox sensörü lamda sensörü olarak da bilinir. SCR sisteminde egzoz gazının seviyesini belirlemek için kullanılır. DPF ve SCR filtrelerinin arasında yer alır.

Arginine ne işe yarar?

Arjinin çok sayıda fizyolojik yapının işlemesinde önemli bir yere sahiptir. Büyüme hormonlarının gelişimi, hormon salınımları, toksik atıkların dışarı atılması ve bunun yanında bağışıklık sisteminin korunması şeklinde fayda sağlar. Aynı zaman kötü kolesterolü yok etme, nitrik asit üretme gibi pek çok görevde bulunur.

PS Nutrition ne işe yarar?

PS Nutirition markasının her bir şişesinde 3000 mg l-karnitin bulunduran, termojenik yapıdaki, definasyon zamanlarınızda ve diyet dönemlerinizde vücudunuzdaki yağ yakımını hızlandırmaya yardımcı olabilecek bir gıda takviyesi ürünüdür.

Bigjoy Predator ne işe yarar?

Big joy Predator Preworkout 3000 mgBCAA 30 mg Beta Alanin 1500 mg Kreatin İçermektedir. AKG içeriği sayesinde kaslar daha çok beslenir yıpranma kas gelisimi ve onarımı çabuklaşır. Ürünümüz Türkiye Menşeilidir. 1 ölçeğini antrenman öncesinde 300-500 ml su ile karıştırarak kullanabilirsiniz.

Predator kaç servis?

BigJoy Predator Besin Değerleri
Besin Değerleri
Servis Miktarı: 17 gr (1 ölçek) Paketten Çıkan Servis Sayısı: 30
Bir Servis için Besin Değerleri% Günlük Değer*
Enerji4 kcal**
Yağ0 g**
25 satır daha

C4 pre workout ne işe yarar?

Pre-workout supplementleri özellikle yoğun antrenman yapan sporcuların kaslarındaki iyileşme sürecini kısaltarak, antrenman esnasında meydana gelen kas yorgunluğunun gecikmesini sağlar.