Ücretsiz internet Turkcell nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Ücretsiz internet Turkcell nasıl yapılır?
  2. Turkcell ücretsiz müşteri hizmetlerine nasıl bağlanırım?
  3. Turkcell'de nasıl internet kazanabilirim?
  4. Turkcell müşteri temsilcisine nasil Ulasirim?
  5. Dinlet 3 GB Kazan nasil yapilir?

Ücretsiz internet Turkcell nasıl yapılır?

Yeni hat alan yada hattınız Turkcell'e taşıyan tüm abonelerin katılabileceği HOŞGELDİN 5GB kampanyasına katılmak HOSGELDİN5GB yazarak ücretsiz olarak 2222'e SMS göndermeniz yeterlidir. Talebiniz alındıktan sonra Hoş Geldin 5 GB bedava internet ile beraber 500 dakika, 100 SMS Bip'de geçerli 1 GB daha yüklenecektir.

Turkcell ücretsiz müşteri hizmetlerine nasıl bağlanırım?

Turkcell müşteri hizmetleri direk bağlanma Turkcell hattınızdan 532'yi arayabilir, sabit hatlar veya diğer operatörlerden ise 0532 532 00 00'ı arayınız. 2. Sonraki adımda ise aşağıdaki resimde bulunan yapılacak işlemi seçebilirsiniz. 3. "0" tuşuna basarak müşteri temsilcisine direk bağlanabilirsiniz.

Turkcell'de nasıl internet kazanabilirim?

En çok hdiye internet dağıtan operatörlerden biri olan Turkcell salla kazan ile her hafta bedava internet kazanabilirsiniz. Haftada 1 defa salla kazan yaparak 25 GB kadar internet kazanırsınız. Ayrıca salla kazan ek hak kazanmak için bip salla kazan kanalı takip etmeniz yeterli.

Turkcell müşteri temsilcisine nasil Ulasirim?

Turkcell hatlı telefonunuzdan sadece 532'yi tuşlayarak ister sesli yanıt sisteminden isterseniz canlı müşteri temsilcisiyle işlemlerinizi kolayca yapabilirsiniz. Diğer operatörler ve sabit hatlardan ise 5325320000'ı tuşlayarak Turkcell Müşteri Hizmetleri'ne ulaşabilirsiniz.

Dinlet 3 GB Kazan nasil yapilir?

Dinlet kazan nasıl yapılır? Turkcell tribün dinlet kazan servisi yapmak için TRIBUN CEPTE yazıp 2200'a göndererek ya da BİP Tribün Cepte kanalı içinden başlatabilirsiniz.