Stearin ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Stearin ne işe yarar?
  2. Mum yapımı nasıl olur?
  3. Kahve kokulu mum nasıl yapılır?
  4. Mum ipi yerine ne kullanabilirim?
  5. En güzel tütsü kokusu hangisi?
  6. Üzerlik tohumu tütsüsü nasıl yapılır?
  7. Üzerlik tohumu büyü bozar mı?

Stearin ne işe yarar?

Stearik Asit (stearin) ; Formülü C3H5(C18H35O2)3, e.n. 72 °C olan, pek çok yağın yapısında bulunan, sabun, mum, metal cilası ve suya dayanıklı kağıt yapımında kullanılan, alkol, kloroform ve karbondisülfürde çözünen, renksiz, yanabilen toz görünümündeki stearik asidin trigliseridi.

Mum yapımı nasıl olur?

Eski bir kabın içerisine parafini koyup kısık ateşte eritin. Parafin eriyince üzerine stearini koyun, karışım eriyene kadar karıştırın. Eriyen karışımın üzerine renklendirmek için mum boyası ya da pastel boya ekleyin. Son olarak koku vermesi için esans yağı ekleyin.

Kahve kokulu mum nasıl yapılır?

Mum eridikten sonra aynı kaynayan suyun üzerine eriyen mumun bir miktarını alın ve ayrı bir tasın içinde içine kahve çekirdeklerini de koyarak bir süre daha ısıtın. Mum ve Kahve çekirdekleri olan mum sıvısını dikkatli bir şekilde kaba dökün.Bir süre sertleşmesini bekledikten sonra kalan mumu da içine dökün.

Mum ipi yerine ne kullanabilirim?

Teknik olarak boraks ipini mum eklemeden de kullanabilirsiniz....Sağlam pamuk ipi kullanın.

  • Mum için kullanmayı düşündüğünüz kaptan daha uzun bir ip parçası kullanın. ...
  • Neredeyse her pamuklu ürün işe yarar, ancak sağlam bir ip kullanmayı deneyin. ...
  • Sonuçları optimize etmek için ipi 24 saat boyunca solüsyonda bekletin.

En güzel tütsü kokusu hangisi?

En güzel tütsü kokusu limon, portakal gibi fresh kokular sunan çeşitleri, Aloe Vera, Hindistan Cevizi, Feng Shui etkili tütsü çeşitleri bulunuyor.

Üzerlik tohumu tütsüsü nasıl yapılır?

Eğer nazardan arındırılmak istenen mekan değil bir insan ise bu takdirde kişi yere oturtulur, üzerlik tohumu yakılır ve kişinin başının üstünde 3-4 dakika tütsü sağdan sola doğru çevrilerek iyice tütsülenir, daha sonra ayak taban altında doğru tütsü yine yakılarak dumanlatılır..

Üzerlik tohumu büyü bozar mı?

Üzerlik tohumu tütsüsü ile büyü ve nazardan korunma teknikleri; Üzerlik tohumu tütsüsü kişileri veya mekanları negatif enerjilerden arındıran bir psişik etkiye sahiptir.. ... Bu sert enerjiler, metafizik varlıkların yaydığı frekanslardan, büyülere kadar birçok içerik altında toplanabilinir.