Burç Plajı Nerede?

İçindekiler:

  1. Burç Plajı Nerede?
  2. Burç Beach kimin?
  3. Burc Beach kaçta açılıyor?
  4. Kilyos Burç Beach nasıl gidilir?
  5. Kilyos ne kadar?
  6. Kilyos plajı ücretli mi?
  7. 59RK şu an nerede?
  8. Kilyos plajı kaç para?
  9. Kısırkaya da denize girilir mi?
  10. Kilyos denize girilir mi?

Burç Plajı Nerede?

Burç Beach Kilyos Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği'ne ait olan ve yönetimini yaptığı tatil mekanı olan Burç Beach; Kilyos Sarıtepe Kampüsünde hizmet vermektedir.

Burç Beach kimin?

Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği'nin bir işletmesi olan Kilyos Burc Beach; yaklaşık 2 kilometrelik güzel kumsalı, güneşlenme terası, Cafe/Bar'ı, balıkçı restoranı ile İstanbul'un hemen yanıbaşında misafirlerine deniz ve tatil keyfi sunuyor.

Burc Beach kaçta açılıyor?

BURC Beach Kilyos'ta, plaj malzemelerinin bulunduğu mağaza, 650 araba kapasiteli otopark, şezlong, şemsiye, yastık, duş ve kabinler misafirlerimizin hizmetine sunulmaktadır. Gelirleri ile Boğaziçi Üniversitesi'ne kaynak yaratan BURCBeach, her gün 09.00 – 21.30 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Kilyos Burç Beach nasıl gidilir?

Kadıköy Söğütlüçeşme'den Metrobüse binerek Zincirlikuyu'da ininiz. Buradan Yenikapı-Hacıosman metrosuna aktarma yaparak 4.Levent'te ininiz. Yeni Levent çıkışından çıkarak buradaki otobüs durağından 59RK'ya binerek Sosyal Tesisler durağında inerek 5 dakikalık bir yürüyüş ile Burç Beach'e ulaşabilirsiniz.

Kilyos ne kadar?

2021 Yılı Giriş Ücreti Haftaiçi kişi başı 60 TL, Haftasonu kişi başı 120 TL, 7 yaş altı çocuklar ücretsiz, Bayram, tatil ve resmi tatillerde hafta sonu uygulaması yapılıyor.

Kilyos plajı ücretli mi?

Halk plajı olan Kilyos halk plajı aynı zamanda ücretsiz bir plajır. Kilyos halk plajında bulunan otopark da aynı zamanda ücretsizdir. İstanbulluların ve İstanbul'a yakın olan kişilerin günü birlik olarak tercih ettiği Kilyos halk plajı içerisinde duş ve tuvalet imkanları da bulunmaktadır.

59RK şu an nerede?

59RK (İETT) 59RK otobüs hattının ilk durağı Boğaziçi Üniversitesi Kampüsü olup son durağı Sarıtepe Kampüsü / Son Durak Yönü durağıdır. 59RK (Boğaziçi Üniversitesi Kampüsü‎→Sarıtepe Kampüsü / Son Durak Yönü), Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar çalışıyor.

Kilyos plajı kaç para?

Daha çok genç kesimin tercih ettiği bir plaj olarak biliniyor olsa da, plajda her yaştan tatilciyi görmek mümkün. Kilyos Solar Beach giriş ücreti 2021 ; hafta içi 60 TL, hafta sonu ise 100 TL'dir. 7 yaş altı çocuklar için plaj ücretsizdir.

Kısırkaya da denize girilir mi?

Kısırkaya'yı tipik bir Karadeniz sahil köyü olarak gözünüzde canlandırabilirsiniz, genel olarak plajı anlatmak gerekirse; Deniz oldukça sığ ve dibi tamamen kum. Dalgalı olduğu zamanlarda girilemeyecek kadar tehlikeli olsa da yaz aylarında çoğunlukla sakin oluyor.

Kilyos denize girilir mi?

İstanbul'da hafta sonu deniz, kum ve güneş keyfi denildiğinde ilk akla gelen yerlerden birisidir Kilyos. ... İstanbul'un en uzun sahil şeridinden birisine sahip Kilyos'un plajlarında tatilciler ve deniz tutkunları için her türlü imkan bulunmakta. İstanbul Avrupa yakasının en temiz denizi de Kilyos'ta diyebiliriz.