Ikea online sipariş ne zaman gelir?

İçindekiler:

  1. Ikea online sipariş ne zaman gelir?
  2. Ikea dan online alışveriş nasıl yapılır?
  3. IKEA kaç yıldır Türkiye'de?
  4. IKEA hediye kartı var mı?

Ikea online sipariş ne zaman gelir?

Siparişinizdeki ürünler en fazla sipariş tarihinizi izleyen günden itibaren 7 iş günü içinde adresinize teslim edilir. Kargo firmaları tarafından teslimat tarihi öncesinde SMS veya telefon yolu ile bilgi verilmektedir.

Ikea dan online alışveriş nasıl yapılır?

İnternet sitemiz, mobil sitemiz veya IKEA Mobil uygulaması üzerinden ürünlerinizi sepete ekleyin. Sepet sayfasında adres bilgilerinin altında bulunan “Mağazadan Teslim Almak İstiyorum” seçeneğini işaretleyerek teslim almak istediğiniz mağazayı veya sipariş teslim noktasını, günü ve saat dilimini seçin.

IKEA kaç yıldır Türkiye'de?

Türkiye'de ilk IKEA mağazasını Mayıs 2005 tarihinde İstanbul Ümraniye'de açan MAPA Mobilya ve Aksesuar Pazarlama A.Ş, halihazırda İstanbul'da 3, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya'da 1'er olmak üzere toplamda 7 mağaza; Bodrum ve Adana'da 1'er olmak üzere toplamda 2 “Sipariş ve Teslim Noktası” ve İnternet Mağazası ile ...

IKEA hediye kartı var mı?

Siz de IKEA Hediye Kart alın, sevdikleriniz güzel tasarımlı 8.000'den fazla mobilya ve ev aksesuarından istediğini alsın. ... IKEA Hediye Kart, IKEA Türkiye mağazalarından yapılacak mobilya ve ev aksesuarı alışverişlerinde kullanılabilir. IKEA Hediye Kart alımlarında IKEA Aile Para uygulaması geçerli değildir.