Farmasi çay ağacı yağı balmı ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Farmasi çay ağacı yağı balmı ne işe yarar?
  2. Farmasi Tea Tree Balm ne işe yarar?
  3. Çay ağacı Balmı neye iyi gelir?
  4. Dr Tuna çay ağacı balmı ne ise yarar?
  5. Farmasi Tea Tree balm nasıl kullanılır?

Farmasi çay ağacı yağı balmı ne işe yarar?

Farmasi. Özel olarak geliştirilmiş Yoğun Çay Ağacı Yağı Balmı, yağlı cildin sorunlarına fayda sağlamaktadır. İhtiyaç duyduğu hafif nemi sağlar ve koruyucu bir bariyer oluşturur. Cildinizi kurumalara ve dış etkenlere karşı korumaya yardımcıdır.

Farmasi Tea Tree Balm ne işe yarar?

Farmasi Çay Ağacı Yağı Krem Balsam, cildin ihtiyacı olan nemin kazanılmasında ve cilt deformasyonunun önüne geçilmesinde oldukça başarılıdır. Cildi beslerken bir diğer taraftan da güçlü bir koruma sağlar. Ürün formülünde çay ağacı yağı ile birlikte yer alan havuç yağı da uyumlu bir birliktelik sağlamıştır.

Çay ağacı Balmı neye iyi gelir?

- Çay ağacı kremi ciltte oluşan sivilceleri yok eder. - Ciltte oluşan lekeleri ve kızarıklıkları yok eder. - Bakteri öldürücü bir özelliğe sahiptir. - Bakteri öldürücü özelliğinden ötürü ciltte oluşan virüs ve mantarı yok eder.

Dr Tuna çay ağacı balmı ne ise yarar?

Farmasi laboratuvarlarında özel bir formülle hazırlanan 1109072 Dr. C. Tuna çay ağacı yağı kremi, hemoroid, mantar nasırı, ayak çatlağı, kesik ve yanık kazaları gibi farklı cilt harabiyetlerinde hızlı iyileşme sağlayan ürün arayışında olup, bütçesini korumayı önemseyen kişilere hitap ediyor.

Farmasi Tea Tree balm nasıl kullanılır?

Cilt yüzeyinizi kir, yağ, sebum ve kalıntılardan arındırınız. Az miktarda elinize aldığınız çay ağacı yağı kremini yanaklardan başlayarak alnınıza doğru yüzünüze dairesel hareketlerle masaj yaparak sürünüz. Kremi yüzünüze eşit bir şekilde yayınız. 1-2 dakika kuruması için bekleyiniz.