Imubest kapsül ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Imubest kapsül ne işe yarar?
  2. Imubest damla nedir?
  3. Imubest damla nasıl kullanılır?
  4. Sambucol ne malı?

Imubest kapsül ne işe yarar?

- İçeriğindeki beta glukan çeşidi, 1,3 – 1,6 beta glukandır. Beta Glukan, ekmek mayasından (Saccharomyces cerevisiae) elde edilen bağışıklık sistemini güçlendirmeye destek olan doğal bir maddedir. Kişinin kendini zinde hissetmesini sağlamaya katkı verir. - Beta Glukan'ın antioksidan özelliği vardır.

Imubest damla nedir?

İmubest Afrika Sardunyası Damla 50ml; takviye edici gıdadır. Ürün Özellikleri: - İmubest Afrika Sardunyası Damla, bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna destek olmak için geliştirilmiş takviye edici gıdadır. - İmubest Afrika Sardunyası Damla, damla formu ile kolay kullanım imkanı sunar.

Imubest damla nasıl kullanılır?

Kullanım Şekli: Tercihen tok karnına kullanılması tavsiye edilir. Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayınız. - Hamilelik ve emzirme döneminde kullanmadan önce doktorunuza danışınız. - Serin ve kuru bir yerde doğrudan güneş ışığından uzak bir şekilde muhafaza ediniz.

Sambucol ne malı?

Sambucol Avusturya'da yetişen özel ham karamürver meyvelerinden elde edilerek İngiltere'de üretilmektedir. Sambucol tüm dünyada en çok tercih edilen takviye edici gıdalardan biridir.