Sambucol kara mürver plus ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Sambucol kara mürver plus ne işe yarar?
  2. Kara mürver kapsül ne işe yarar?
  3. Kara mürver neye faydalı?
  4. Sambucol kara mürver Plus nasıl kullanılır?
  5. Sambucol Efervesan günde kaç tane içilir?
  6. Nutriplus zerdeçal ekstresi ne işe yarar?
  7. Kara mürver ağacı nasıl yetiştirilir?
  8. Kara mürver macunu ne işe yarar?
  9. Kara mürver çocuklar kullanabilir mi?

Sambucol kara mürver plus ne işe yarar?

Standardize ve Patentli Kara mürver içeriği sayesinde üçlü etki mekanizmasına sahip Sambucol gıda takviyesi, bağışıklık sistemini güçlendirirken solunum yolu enfeksiyonlarına karşı da bir kalkan oluşturarak kişiyi hastalıklara karşı korur.

Kara mürver kapsül ne işe yarar?

Kara mürver, Türkiye'nin pek çok bölgesinde yetişir ve mürverin her kısmından yararlanılır. Çiçekleri, yaprakları ve kökleri ağrı giderici etkisi sayesinde özellikle üst solunum yolu enfeksiyonlarını iyileştirmede etkili. Bunun yanı sıra romatizma, bel ağrısı, cilt ödemleri gibi rahatsızlıklarda da kullanılır.

Kara mürver neye faydalı?

Kara mürverin faydaları nelerdir? -Çiçekleri, yaprakları ve kökleri ağrı giderici etkisi sayesinde özellikle üst solunum yolu enfeksiyonlarını iyileştirmede, romatizma, bel ağrısı, cilt ödemleri gibi rahatsızlıklarda kullanılır. -Bitkinin meyvelerinde bulunan flavonoitler grip virüsünü iyileştirmede etkilidir.

Sambucol kara mürver Plus nasıl kullanılır?

Tavsiye edilen günlük kullanım dozu: 11 yaş ve üzeri yetişkinler için günde 1 veya 2 efervesan tablet oda sıcaklığında bir bardak (200 ml) suda eritilerek tüketilmesi önerilir. Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayınız. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez. İlaç değildir.

Sambucol Efervesan günde kaç tane içilir?

Sambucol Plus Efervesan Tablet Kara Mürver Özütü, C Vitamini ve Çinko içeren takviye edici gıda. Yetişkinler ve 4 yaş üstü çocuklar için günde 1 tablet bir bardak (200 ml) oda sıcaklığındaki su içerisinde eritilerek içilir. Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayınız.

Nutriplus zerdeçal ekstresi ne işe yarar?

Bu özel ürün içeriğindeki zerdeçal ekstresi sayesinde oluşan kronik enflamasyonların azaltılmasında ve eklem ağrılarının hafifletilmesinde faydalıdır. Ayrıca iltihap ve ağrılarının nedeni olarak gösterilen COX-2 isimli enzimin durdurulmasını sağlar.

Kara mürver ağacı nasıl yetiştirilir?

Günde en az 3 saat direkt güneş ister. Bahçelere dikilince kara mürver toprak seçmez. Saksıda da yetiştirilebilir ama saksıda işler değişir. Saksı mümkün olduğunca büyük ve geniş (genişlik çok önemli) ve toprak mutlaka humuslu doğal arazi toprağı olmalıdır.

Kara mürver macunu ne işe yarar?

Kara mürver eski dönemlerden beri soğuk algınlığı ve gribe karşı şifa bulmak için kullanılan bir bitkidir. Antioksidan özellikleri sayesinde solunum yolu enfeksiyonlarını hafifletmeye ve virüslerin çoğalmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Kara mürver çocuklar kullanabilir mi?

Kara mürver özütü içeren sıvı besin takviyesi bir gıdadır. 4-10 yaş arası kullanıma uygundur.