202 ESHOT kaç dakikada gider?

İçindekiler:

  1. 202 ESHOT kaç dakikada gider?
  2. ESHOT 204 ne kadar sürüyor?
  3. Adnan Menderes Havaalanından Fahrettin Altay a nasıl gidilir?
  4. Toplu taşıma saat kaça kadar çalışıyor?
  5. Izmir otobüs terminalinden havaalanına nasıl gidilir?
  6. 204 Bornova Metro Havalimanı kaç dk?
  7. Bornovadan otogara hangi otobüs gider?
  8. Izmir Balçova'dan havaalanına nasıl gidilir?
  9. Eshot saat kaça kadar açık?
  10. Toplu taşıma kaça kadar açık?

202 ESHOT kaç dakikada gider?

202 (ESHOT) Ek bilgi: 202 hattında 19 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 30 dakika.

ESHOT 204 ne kadar sürüyor?

İzmir Adnan Menderes Havalimanı terminal binası önünden kalkan 204 numaralı belediye otobüsü ile İzmir Otogarı'na rahatça ulaşabilirsiniz. Eshot ile yolculuk ise ortalama 50 – 60 dakika sürüyor.

Adnan Menderes Havaalanından Fahrettin Altay a nasıl gidilir?

Fahrettin Altay'dan Üçkuyular Pazaryeri durağından 202 numaralı otobüse bindiğinizde direkt olarak Adnan Menderes Havalimanı'na ulaşabilirsiniz. Alternatif olarak İzmir Metro'ya binerek Hilal ya da Halkapınar'da İZBAN'a aktarma yapınız.

Toplu taşıma saat kaça kadar çalışıyor?

Seferler sabah 04.30 ile gece 00.25 arasında yapılacak. Sabah ve akşam yoğun saatlerde takviye seferler düzenlenecek. Yolcu verilerinin düzenli olarak takip edileceği kısıtlama boyunca, ihtiyaç duyulan hatlara gerekli eklemeler veya çıkarmalar yapılarak planlar revize edilecek.

Izmir otobüs terminalinden havaalanına nasıl gidilir?

İzmir Otogarı'ndan haftanın 7 günü 24 saat çalışan 204 numaralı ESHOT otobüsü Otogar ile Havalimanı ulaşımı için en kolay yöntem. Otogar'dan havalimanına ulaşım için bir diğer alternatif de Halkapınar İZBAN İstasyonu'na otobüs ya da dolmuşla ulaşıp bu istasyondan İZBAN treni ile havalimanına gitmek.

204 Bornova Metro Havalimanı kaç dk?

204 (ESHOT) 204 otobüs hattının ilk durağı Havalimanı İç Hatlar Geliş olup son durağı Bornova Metro durağıdır. 204 (Bornova Metro), her gün çalışıyor. Ek bilgi: 204 hattında 15 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 27 dakika.

Bornovadan otogara hangi otobüs gider?

268, Bornova içindeki İZmir Otogar Bağlantısı adresine giden son Otobüs.

Izmir Balçova'dan havaalanına nasıl gidilir?

Balçova'ya uçakla gitmek isteyen yolcuların Gaziemir ilçesindeki Adnan Menderes Havalimanı'nı kullanmaları gerekmektedir. Havalimanının önünden saat başı kalkan Havaş otobüsleri, ortalama 30-40 dakika içinde yolcularını Balçova'ya ulaştırmaktadır. Havaş ile ulaşım ücreti 15 TL'dir.

Eshot saat kaça kadar açık?

Eshot İzmir büyükşehir belediyesi şehir içi otobüs işletmesinin adıdır.İzmir içerisinde seyahat etmek isteyen herkes eshot'u kullanmaktadır. Eshot her gün sabah saat tam sekizde (08.00) çalışmaya başlar. Akşam saat beşe kadar (17.00) çalışmaya devam eder.

Toplu taşıma kaça kadar açık?

Seferler sabah 04.30 ile gece 00.25 arasında yapılacak. Sabah ve akşam yoğun saatlerde takviye seferler düzenlenecek. Yolcu verilerinin düzenli olarak takip edileceği kısıtlama boyunca, ihtiyaç duyulan hatlara gerekli eklemeler veya çıkarmalar yapılarak planlar revize edilecek.