Koton kargo kaç güne gelir?

İçindekiler:

  1. Koton kargo kaç güne gelir?
  2. Koton kapıda ödeme hangi kargo?
  3. Koton online kaç taksit?
  4. Koton hangi kargo ile gönderiyor?
  5. Siparis alindi hazirlaniyor ne demek?
  6. Mavi Jeans hangi kargo ile çalışıyor?
  7. Koton hangi karta peşin fiyatına taksit yapıyor?
  8. LC Waikiki kaç taksit yapıyor?
  9. Gönderi kargo işlemi yapılmadı ne demek?
  10. Mavi mağazadan teslim kaç gün?
  11. Koton kaç tl üzeri kargo bedava?

Koton kargo kaç güne gelir?

Siparişiniz kargoya teslim edildikten sonra kargonun teslim süresi 1 – 5 iş günüdür. Mobil bölgelerde teslim süresinin biraz daha uzun olabileceğini lütfen dikkate alınız. Resmi tatil ve bayram dönemlerinde kargo firmaları çalışmadığı için teslimatınız ilk iş günü içerisinde yapılacaktır.

Koton kapıda ödeme hangi kargo?

Kapıda Ödeme İade Talep Formu İade etmek istediğiniz ürünü/ürünleri dilediğiniz MNG kargo şubesine ÜCRETSİZ olarak “Koton Firma iadesi” şeklinde teslim etmeniz yeterlidir, ayrıca bir İade adresi belirtmeniz gerekmez.”Lütfen iade edeceğiniz ürünün iade politikamızdaki koşulları sağladığından emin olun.

Koton online kaç taksit?

Axess'e özel 01- tarihine kadar Koton mağazaları ve Koton.com'da alt limitsiz, vade farksız 6 aya varan taksit fırsatı sunulmaktadır. Kampanyaya Axess, Free, Wings, Bank'O Card Axess, ticari kartlar ile bu kartların ek kartları ve sanal kartları dahildir.

Koton hangi kargo ile gönderiyor?

İnternet mağazamızdan oluşturduğunuz siparişleriniz, bulunduğunuz bölgeye göre MNG Kargo, HepsiJET, Jetko ve Jetizz güvencesiyle size ulaştırılmaktadır.

Siparis alindi hazirlaniyor ne demek?

Sitemize üyelik girişi yaptıktan sonra sol menüde göreceğiniz "Sipariş İşlemlerim" bölümünde listelenen ürünlerde Sipariş Durumu alanında bulunan "Kargo Hazırlanıyor" yazısı, ürünün henüz kargoya verilmediğini, kargoya verileceği günü yada kargo firması tarafından alınması bekleniyor anlamına gelmektedir.

Mavi Jeans hangi kargo ile çalışıyor?

Ürünlerimizi Aras Kargo, PTT Kargo ve HepsiJet Kargo ile teslim ediyoruz. Aynı şekilde iadelerinizi de Aras Kargo, PTT Kargo ve HepsiJet Kargo ile bize ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

Koton hangi karta peşin fiyatına taksit yapıyor?

Garanti BBVA kartlarına özel peşin fiyatına 6 aya varan taksit kampanyası dahilinde Koton mağazalarında Garanti BBVA POSlarından tek çekim ile yapılan alışverişlerde +5 taksit geçerli olacaktır.

LC Waikiki kaç taksit yapıyor?

Lcw'nin 8 kredi kartıyla anlaşması bulunuyor. Arzu eden kişiler söz konusu sekiz kredi kartından biriyle ürünlerini 4 ila 8 taksit seçenekleriyle satın alabilir.

Gönderi kargo işlemi yapılmadı ne demek?

Kargo gönderilerinin teslim edilemedi şeklinde sisteme kaydının girilmesi ilgili gönderinin alıcıya ulaşmadığını belirtmek için kullanılmıştır. Kargo gönderisinin iletilmesi gereken adreste alıcının olmaması ve ulaşılamadığı durumlarda kargo gönderisi şubeye geri götürülmektedir.

Mavi mağazadan teslim kaç gün?

Değişim prosedürlerine uygun olan ürünlerin değişimi onaylanacak ve yeni siparişinizi 1-3 iş günü içerisinde hazırlanıp kargoya teslim edilecektir. Mavi.com'dan almış olduğunuz ürünleri tüm Mavi mağazalarında değiştirebilir ya da ürün bedeli karşılığında alışveriş çeki alabilirsiniz.

Koton kaç tl üzeri kargo bedava?

Koton online alışverişlerde 200 TL üzeri alışverişinize kargo ücretsiz olacaktır.