iPhone ekranda beyaz çizgiler nasıl geçer?

İçindekiler:

  1. iPhone ekranda beyaz çizgiler nasıl geçer?
  2. Telefon ekranındaki çizgiler nasıl gider?
  3. TV ekranda çizgi neden olur?
  4. Ekranda beyaz leke nedir?
  5. Ekran lekesi nasıl çıkar?

iPhone ekranda beyaz çizgiler nasıl geçer?

Iphone Ekranda Yeşil & Beyaz Çizgi Var
  1. Cihazı yeniden başlatmak, bazı durumlarda ekranı normal haline döndürebilir. ...
  2. Cihazı bilgisayara bağlamak da sorunu giderebilir. ...
  3. Batarya tamamen sıfırlandıktan sonra % 100 olana kadar orijinal şarj aletiyle cihazı şarj etmek de denenebilir.

Telefon ekranındaki çizgiler nasıl gider?

Çözüm: Mevcut ekranın ekran görüntüsünü alın ve bu ekran görüntüsünü açın. Ekran görüntüsünde sola veya sağa kaydırın ya da yakınlaştırıp uzaklaştırın. Bu sırada çizgilerin ekran görüntüsüyle beraber hareket edip etmediğini kontrol edin. Telefonunuzu yeniden başlatın ve tekrar kontrol edin.

TV ekranda çizgi neden olur?

Bir TV ekranındaki dikey renkli çizgilere ne sebep olur? Bir TV dikey renkli çizgiler gösteriyorsa, bunun nedeni TV'deki gevşek bir kablo olabilir. TV'nin arkasına vurursanız, dikey renkli çizgiler geçici olarak kaybolabilir. Bu, bir kablonun gevşek olduğuna veya T-Con kartının arızalı olduğuna dair bir işarettir.

Ekranda beyaz leke nedir?

Telefon Ekranında Beyaz Nokta Var. ... Telefon ekranında beyaz nokta çıkmasının sebebi iç ekranda bulunan ve ekrana görüntü verilmesini sağlayan kısımdaki binlerde pikselden bir tanesinin işlevini yerine getirememesi yani halk dili ile patlaması olarak verilebilir.

Ekran lekesi nasıl çıkar?

► Hem çerçevenin hem de ekranın genel temizliği için yumuşak, temiz, tiftiksiz ve kuru bir bez kullanın. Çoğu LCD televizyon, bilgisayar ve telefon ekranlarını temizlemek için gözlük temizleme mendilleri gibi olan mikrofiber bezleri tercih edin.ile bu amaçla kullanabileceğiniz mikro fiber bir bez gelir.