Martı Jonathan kitabı kaç sayfa?

İçindekiler:

  1. Martı Jonathan kitabı kaç sayfa?
  2. IBB martı nasıl kullanılır?
  3. Martı kaç yaş için?
  4. Martı nasıl kullanılır ödeme?
  5. Martı ücreti ne kadar 2021?
  6. Martı Scooter saat kaça kadar?
  7. Martı nasıl park edilir?
  8. Istanbul Martı nasıl şarj oluyor?
  9. Martı sistemi nasıl çalışır?
  10. Martı kupon nasıl alınır?
  11. Martı dakikası ne kadar?
  12. Martı Scooter kaç kilo taşır?
  13. Martı elektrikli scooter hangi marka?
  14. Martı uygulaması hangi şehirlerde var?

Martı Jonathan kitabı kaç sayfa?

Martı Jonathan Livingston
Çevirmen:Kader Ay Demireğen
ISBN:/td>
Dil:TÜRKÇE
Sayfa Sayısı:152
Cilt Tipi:Karton Kapak

IBB martı nasıl kullanılır?

Martı olarak bilinen elektrikli scooterı kullanabilmek için mobil uygulama gerekiyor. Martı kullanmak için İOS ve Android platformlarından ücretsiz mobil uyglamayı indirin. Harita üzerinden siz en yakın Martı'yı bularak başlayı tıklatın. Scooter üzerinde bulunan barkodu akıllı telefonunuza okutun.

Martı kaç yaş için?

Karayollari Trafik Kanunu'nda Türkiye'de kullanım için minimum yaş 11, diğer ülkeler mevzuatlarında ortalama minimum yaş 14 olarak belirlenmiştir. Martı ise minimum 15 yaşını doldurmuş olmayı güvenlik açısından zorunlu tutar. Tüm dünyada yapılan sürüşlerde ortalama elektrikli scooter kullanım yaşı 32'dir.

Martı nasıl kullanılır ödeme?

Scooter üzerinde yer alan kodu akıllı telefonunuz ile okutarak sistem üzerinden scooterı üzerinize alabilirsiniz. Böylece her geçen dakika üzerinden ücretlendirilmekte ve Martı hesabınıza işlenmektedir.

Martı ücreti ne kadar 2021?

Martı kullanım ücreti, izmir martı fiyatı 2021 yılında başlangıçta 1,99 TL'dir, sonra ki kullanımda her 1 dakika için 0,79 TL ilave edilir. Ek olarak trafikte dikkat edilmesi gereken hususlarda bulunmaktadır.

Martı Scooter saat kaça kadar?

Martı ile 7 gün 24 saat hizmet dönemi Uygulama kullanıcılarına gönderdiği bildirimle birlikte artık 7 gün 24 saat hizmet vereceğini açıkladı. Şimdilik bu 24 saatlik hizmet Anadolu yakası ile sınırlı olacak.

Martı nasıl park edilir?

Çevreci ve pahalı ulaşım çözümü! Sürüş sonlandırıldığında elektrikli scooterı üzerinde bulunan fiziksel kilit yardımıyla kilitlemeniz gerekiyor. Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra ise uygulama üzerinden Martı'nın düzgünce park edildiğini gösteren bir fotoğraf çekip Martı ekibine gönderiyorsunuz.

Istanbul Martı nasıl şarj oluyor?

Kısaca anlatmak gerekirse elektrikli scooterlar günlük olarak kullandığımız 220 Volt topraklı prizden şarj edilebiliyor. Yani evlerimizde, ofislerde ve yaşam alanlarımızı sürdürdüğümüz günlük kullanımda rastladığımız elektrik prizlerinden şarj edebiliriz.

Martı sistemi nasıl çalışır?

Nasıl çalışıyor?

  1. Kullanmaya başlamak için telefonuna mobil uygulamasını indirmen gerekiyor.
  2. Haritada sana yakın olan bir Martı'yı bul (haritada sadece yakındaki Martılar görünüyor).
  3. Scooter üzerindeki QR kodu taratıp, gelen şifre ile kilidi sök ve kullanmaya başla.

Martı kupon nasıl alınır?

Herkese iyi sürüşler. MARTI uygulamasını açın ve KAMPANYALAR > KUPONLARIM > KUPON EKLE üzerinden NC39UG yazarak 10 TL indirim kuponu hesabınıza tanımlayabilirsiniz. Kod geçersiz uyarısı alanlar BURAYA TIKLA üzerinden anlık kod talep edebilirsiniz.

Martı dakikası ne kadar?

MARTI SCOOTER 2020 KİRALAMA FİYATLARI Bugüne kadar Martı ile yolculuğa başlamak için 3 TL ve her 1 dakika için 0,75 TL ödemeniz gerekiyordu. Yapılan fiyat değişikliği ile birlikte Martı'nın başlangıç ücreti 1,99 TL oldu. Her 1 dakika için ise 0,59 TL ücret talep ediliyor.

Martı Scooter kaç kilo taşır?

Kullanıcı, Taşıt'ın maksimum ağırlık taşıma limiti olan 100 kg'ı geçmemelidir.

Martı elektrikli scooter hangi marka?

Martı'nın filosu neredeyse tamamen yerli üretim olan Anadolu 1 modelinden oluşuyor. Martı ilk çıktığında Segway ES1, Xiaomi M365 ve Volta VT1 kullanıyordu. Anadolu 1 ise Martı mühendislerinin kendi tasarımı. Bir Martı'nın ömrünün yaklaşık 1,5 ay olduğunu düşünürsek çok ciddi bir yatırım gerektiren bir sektör.

Martı uygulaması hangi şehirlerde var?

Elektrikli bir araç modeli olan Martılar, her geçen gün geliştirilmeye devam ediyor. Özel bir teknik ekip ile yavaş yavaş Türkiye'nin dört bir yanına ulaştırılmaya çalışılan bu sistem şimdilik İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Yalova, Antalya, Eskişehir, Gaziantep ve Sakarya şehirlerinde bulunmakta.