Isparta Petrol Turizm nerelere gidiyor?

İçindekiler:

  1. Isparta Petrol Turizm nerelere gidiyor?
  2. Isparta Petrol Turizm kaç otobüsü var?
  3. Isparta Petrol Turizm kaç yılında kuruldu?
  4. Isparta otogardan Eğirdire nasıl gidilir?
  5. Isparta Antalya otobüs bileti kaç TL?
  6. Isparta Nevşehir otobüsle kaç saat?
  7. Ispartada petrol var mı?
  8. Barla Eğirdir arası kaç km?
  9. Isparta Eğirdir kaç para?
  10. Antalya Isparta ne kadar?
  11. Nevşehir Konya arası otobüsle kaç saat?
  12. Ben turizm hangi illere gidiyor?

Isparta Petrol Turizm nerelere gidiyor?

Geniş bir ulaşım ağına sahip olan Isparta Petrol Turizm'in Adana, Afyon, Akhisar, Aksu, Alanya, Aliağa, Altınoluk, Ankara, Aydın, Balıkesir, Biga, Bilecik, Bodrum, Budur, Bursa, Çanakkale, Dalaman, Denizli, Edirne, Edremit, Eğirdir, Ereğli, Fethiye, Finike, Gaziantep, Gebze, Hatay, Isparta, İnegöl, İskenderun, İstanbul ...

Isparta Petrol Turizm kaç otobüsü var?

Isparta Petrol Turizm yerel bir otobüs firması olarak 63 adetlik bir otobüs filosuna sahiptir ve araç yaşı ortalamaları 5'tir.

Isparta Petrol Turizm kaç yılında kuruldu?

1996 yılında kurulan ve filosunda toplam 30 adet araç bulunan Isparta Petrol Turizm, ilk kez yeni araç alımında Temsa marka ürünleri tercih etti.

Isparta otogardan Eğirdire nasıl gidilir?

Eğirdir'e gitmek isteyen ziyaretçiler, ilçeye 35 km uzaklıktaki Isparta Otobüs Terminali'ni kullanabilirler. Özel servisler, otobüsler ve taksiler ile buradan Eğirdir'e ulaşım yaklaşık 30-40 dakika arasında sürmektedir. Otobüsler ve özel servisler ile terminalden Eğirdir'e ulaşım ücreti 10-15 TL civarındadır.

Isparta Antalya otobüs bileti kaç TL?

En ucuz Isparta - Antalya otobüs bileti 29,00 TL'dir.

Isparta Nevşehir otobüsle kaç saat?

Isparta Nevşehir otobüs bileti ile ilgili sorular En kısa otobüs seyahati 7 saat 15 dakika sürmektedir. Isparta Nevşehir arası sefer düzenleyen en popüler otobüs firmaları hangileridir? Isparta ve Nevşehir arasında 8 adet otobüs firması sefer düzenlemektedir.

Ispartada petrol var mı?

Türkiye'nin en genç Belediye Başkanı unvanını taşıyan ve asıl mesleği Petrol Mühendisi olan Isparta'nın Gönen İlçesine bağlı Güneykent Beldesi Belediye Başkanı Fahretdin Gözgün, şüphelenerek araştırdığı bölgesinde petrol bulgularına rastladı.

Barla Eğirdir arası kaç km?

Yedik içtik ancak son bir hamle ile hava kararmadan Barla'yı da görelim diyoruz. Eğirdir Gölü çevresinden dolanarak göl manzaralı virajlı yollardan 25 km sonra Barla'ya varıyoruz.

Isparta Eğirdir kaç para?

En Ucuz Isparta - Eğirdir Otobüs Seferlerinin Bilet Fiyatları
Otobüs FirmasıBilet FiyatlarıOrtalama Sefer Süresi
Isparta Petrol Turizm30,00 TL42 Dakika
Bizim Iğdır Seyahat50,00 TL30 Dakika
1 satır daha

Antalya Isparta ne kadar?

AntalyaIsparta arası yol mesafesi 128 kilometredir. AntalyaIsparta otobüs seferleri 6 firma tarafından gerçekleştirilmektedir.

Nevşehir Konya arası otobüsle kaç saat?

Konya Nevşehir arasındaki en kısa otobüs seferi 2 saat 30 dakika sürmektedir.

Ben turizm hangi illere gidiyor?

Ben Turizm Hakkında Gaziantep merkezli firmanın Gaziantep'ten Ankara, İstanbul, İzmir, Adana, Antalya, Bursa, Aydın, Bolu, Denizli, Eskişehir, Isparta, İzmit, Konya, Kütahya, Mersin, Muğla, Osmaniye, Sakarya, Uşak şehirlerlerine otobüs bileti satışları bulunmaktadır.