Müze Araştırmacısı ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Müze Araştırmacısı ne iş yapar?
  2. Müze Araştırmacısı ne mezunu?
  3. Müze Araştırmacısı Hangi KPSS?
  4. Müze Araştırmacısı hangi kpss'ye girer?
  5. Müze müdürü olmak için ne yapmalı?

Müze Araştırmacısı ne iş yapar?

f) (Ek:RG-2/3/2013-28575) Müze araştırmacısı: Üniversitelerin Sanat Tarihi bölümlerinden mezun olan ve Vakıflar Genel Müdürlüğünün müzelerinde ve taşınır ve taşınmaz kültür varlığı ile ilgili birimlerinde fiilen görev yapan kişileri, ifade eder.

Müze Araştırmacısı ne mezunu?

Arkeolog alımları başvuru şartları: Arkeoloji, Arkeoloji ve Sanat Tarihi, Klasik Arkeoloji, Prehistorya, Protohistorya ve Önasya Arkeolojisi, Protohistorya ve Ön Asya Arkeolojisi, Prehistorik Arkeoloji, Tarih Öncesi Arkeolojisi bölümü mezun olmak gerekiyor.

Müze Araştırmacısı Hangi KPSS?

b) Arkeolog ve Müze Araştırmacısı unvanlı pozisyona başvuracak adaylar için, Lisans düzeyinde 2020 KPSS (B) grubu sınava girmiş olmak. Sıralamada 2020 KPSSP3 puanı esas alınacaktır.

Müze Araştırmacısı hangi kpss'ye girer?

Bakanlığımız taşra teşkilatında, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre, 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Esaslar ile ek ve değişiklikler çerçevesinde istihdam edilmek üzere, Kütüphaneci (200), Arkeolog (100), Müze Araştırmacısı (100), pozisyonlarında ...

Müze müdürü olmak için ne yapmalı?

Müze müdürü olabilmek için alakalı bölümlerden mezun olmak ve diplomaya sahip olmak yeterli değildir. Müze müdürü adaylarının en az iki yıl bakanlıkta çalışması gerekmektedir ve toplamda sekiz yıl da devlet memurluğu görevini yerine getirmiş olmalıdır.