Islak Mendil bebek yüz silinir mi?

İçindekiler:

  1. Islak Mendil bebek yüz silinir mi?
  2. Islak Mendil telefona zarar verir mi?
  3. Islak mendille yüz silinir mi?
  4. Uni Baby Islak Mendil kimin?

Islak Mendil bebek yüz silinir mi?

Islak mendiller evde, dışarıda veya seyahat ederken bebek ve çocuğunuzun yüzünü, vücudunu ve bez bölgesini nazikçe temizlemenize yardımcı olur. Bebek ıslak mendilleri parfümlü veya parfümsüz seçenekleri ve yumuşak dokusu sayesinde bebeğinizin hassas cildini yatıştırır ve yeniler.

Islak Mendil telefona zarar verir mi?

Mikro fiber, diğer ürünlerin kolayca etrafa yayılabileceği toz, gres ve bakterileri yakalar ve temizler. ... Bunlar yüzeyi çizebilir ve zamanla dokunmatik ekranınızı yanıt vermeyebilir veya daha fazla bakterinin üreyebileceği siperler yaratabilir. Islak mendil kullanmayın, ekranına zarar verebilirsiniz.

Islak mendille yüz silinir mi?

Kuru cildinize asla makyaj yapmayın. Islak mendil kullanmayın! Bir diğer önemli konu ise; ıslak mendille yapılan yüz temizliğidir. Oysa ıslak mendillerin içerdiği etken maddeler cildimize daha fazla zarar vermekte kırışıklıklara ve sarkmalara neden olmaktadır.

Uni Baby Islak Mendil kimin?

Uni markasını bünyesinde bulunduran Türk firması Eczacıbaşı Hijyen Ürünleri, Uni Baby markası ile; bebek temizlik mendilleri, bebek şampuanı, pişik kremi, bebek kremi, bebek yağı, göğüs pedi ve kulak temizleme çubuğu ürünlerinden oluşuyor.